Connect with us
Prognoza meteo săptămâna 22-28 februarie 2021. Meteorologii anunță temperaturi de primăvară

Vremea

Prognoza meteo săptămâna 22-28 februarie 2021. Meteorologii ne spun când scăpăm de iarnă

Prognoza meteo săptămâna 22-28 februarie 2021 anunță temperaturi neobișnuite pentru această perioadă a anului. Ce se întâmplă cu vremea în țară, în următoarea săptămână. Cât de tare se încălzește și unde vor fi precipitații.

Prognoza meteo săptămâna 22-28 februarie 2021

Potrivit meteorologilor, în următoarea săptămână, vremea se va încălzi, iar termometrele vor indica valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Temperaturile vor crește ușor începând de luni, 22 februarie 2021.

Termometrele vor înregistra valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele de munte.

Regimul pluviometric va avea o scădere în majoritatea regiunilor, în special în zonele montane din jumătatea vestică.

Se schimbă anotimpurile în România

Temperaturile vor înregistra o ușoară creștere săptămâna viitoare și la munte, cu valori maxime medii de până la 2…4 grade și minime în medie de -4…-2 grade. Vremea va înregistra o răcire din 25 februarie când media valorilor diurne va tinde spre 0 grade, iar cea a celor nocturne spre -6 grade.

Temporar se vor semnala precipitații, în general slabe cantitativ, în cea mai mare parte a intervalului.

Vremea la munte

În acest weekend, vremea se va încălzi semnificativ, astfel media maximelor va tinde spre 0 grade, iar cea a minimelor spre -6 grade. De săptămâna viitoare, vremea va debuta cu  temperaturi apropiate de normalul perioadei, maxime medii de până la 2…4 grade și minime în medie de -4…-2 grade.

La fel ca în restul țării, și la munte, vremea se va răci ușor din 25 februarie când media valorilor diurne va tinde spre 0 grade, iar cea a celor nocturne spre -6 grade. Potrivit meteorologilor, temporar se vor semnala precipitații, în general slabe cantitativ, în cea mai mare parte a intervalului.

Prognoză specială pentru București

Meteorologii au emis prognoza pentru București. În Capitală cerul va fi noros și trecător vor fi precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla în general slab, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații meteorologice, în funcţie de
evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top