Connect with us
Prognoza meteo vineri, 21 august. Se anunță vreme instabilă

Vremea

Prognoza meteo vineri, 21 august. Se anunță vreme instabilă

Se pare că toamna se pregătește să vină mai devreme decât ne așteptam pe teritoriul țării noastre. Meteorologii au emis în ultima perioadă mai multe atenționări de Cod Portocaliu și Cod Galben de ploi, furtuni și vremea instabilă. Vremea rămâne în continuare răcoroasă și sunt așteptate ploi, cu descărcări electrice și vânt care va sufla cu putere.

Prognoza meteo vineri, 21 august. Se anunță vreme instabilă

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în cea mai mare parte a țării și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales în cursul zilei, pe arii extinse la munte și în sud-estul, centrul și nord-vestul țării și local în rest.

Izolat, cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină, iar temperaturile maxime, mai scăzute decât în intervalul precedent în regiunile sud-estice și estice, se vor situa între 22 și 30 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade Celsius, informează stirimeteo.com.

În Capitală, cerul va avea înnorări accentuate, în cursul zilei, când vor fi averse și chiar descărcări electrice, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă, mai scăzută decât în ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 27 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 17 grade Celsius.

Pe litoralul românesc, vremea rămâne însorită și bună de plajă. Temperaturile rămân ridicate, chiar dacă am trecut de jumătatea lunii august, iar vara este aproape termi nată. Vineri, cerul este predominant însorit, iar temperatura maximă este de 31 de grade Celsius. Probabilitatea de precipitații este de 2%, iar astfel sunt puține șanse ca o ploaie de vară să-și facă apariția. Pe timpul nopții, cerul este senin, iar temperatura de 23 de grade C.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top