Connect with us
Prognoza meteo weekend 19-20 decembrie. Cât mai ține vremea caldă

Vremea

Prognoza meteo weekend 19-20 decembrie. Cât mai ține vremea caldă

Prognoza meteo weekend 19-20 decembrie 2020. Cât mai ține vremea caldă.

Meteorologii au anunțat cât mai ține vremea caldă în România. Se apropie sărbătorile de iarnă și toată lumea așteaptă puțină zăpadă care să dea farmec acestei perioade frumoase a anului. Din nefericire, însă, deocamdată nu există semne că vom avea un Crăciun alb.

Prognoza meteo weekend 19-20 decembrie 2020

Potrivit meteorologilor, vremea se va menține caldă pentru această perioadă, mai ales în partea de vest a teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 9 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 şi 4 grade. Ploile slabe şi burniţa vor cea mai mare parte din țară.

La munte, înnorările vor fi temporare şi cu precădere în nordul Carpaţilor Orientali, vor fi condiţii de precipitaţii mixte şi polei. Vântul va sufla cel mult moderat pe crestele montane şi va fi în general slab în restul teritoriului.

În regiunile extracarpatice, va fi în general nebulozitate joasă şi, mai ales dimineaţa şi noaptea, pe alocuri va fi ceaţă, iar trecător, îndeosebi în est, va fi şi burniţă sau ploaie slabă. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

Duminică, 20 decembrie, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade, iar cele minime între -6 şi 3 grade. În sudul şi estul teritoriului va fi nebulozitate persistentă şi, mai ales dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţă şi pe spaţii mici burniţă sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat.

Prognoza ANM în Capitală

Și în Capitală va fi mai cald decât normalul pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi de 7, 8 grade, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de 0 grade Celsius.

Vremea va fi închisă, dar totuși caldă. Vântul va sufla slab și se vor semnala condiții de ceață și burniță, în special dimineața și noaptea. Vremea se menține caldă în continuare și există șanse extrem de mici să ne putem bucura de un Crăciun alb.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top