Connect with us
Vreme frumoasă în ziua alegerilor locale. Cald mai ales în București și în sud-estul țării

Vremea

Vreme frumoasă în ziua alegerilor locale. Cald mai ales în București și în sud-estul țării

Vom avea parte de vreme frumoasă în ziua alegerilor locale. Precipitațiile se vor liniști, și va mai ploua doar în zonele montane și pe arii restrânse în nord-estul și în centrul țării. În București, vremea va fi caldă, la fel și în sud-estul țării, unde temperaturile maxime se vor situa între 16-26 grade Celsius.

Vreme frumoasă în ziua alegerilor

În ziua alegerilor locale, vremea va fi frumoasă, îndeosebi în București și în sud-estul țării, unde temperaturile maxime se vor situa între 16-26 grade Celsius. Ploile de ieri și de noaptea trecută se vor opri și, deși va fi răcoare, vremea va fi plăcută. Meteorologii mai anunță precipitații doar în zonele montane ale țării, și pe arii restrânse în nord-estul și în centrul țării.

La București va fi o zi frumoasă, fără ploi

Conform Libertatea, în București, vremea se va răci față de ieri, 26 septembrie, dar cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe parcursul zilei. Marina Antonescu, meteorologul de serviciu la ANM, a declarat pentru Libertatea că în Capitală, temperatura maximă va fi de 24-25 de grade Celsius, în timp ce minima va fi cuprinsă între 14-15 grade Celsius. Meteorologul a subliniat că la București va fi o zi frumoasă, fără ploi.

Conform reprezentantei Administrației Naționale de Meteorologie, în restul țării, precipitațiile se vor potoli, însă va continua să se răcească în cam toate regiunile, cu precădere în sud-est-ul și centrul țării.

De asemenea, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, vor fi averse și descărcări electrică, local, în zonele montane și pe arii restrânse în nord-estul și în centrul țării. Cu toate acestea, vor fi mai puține ploi decât ieri, 26 septembrie.

În restul țării, vântul va avea intensificări în zonele montane înalte, unde vor fi rafale de peste 80 km/h, și temporar în restul teritoriului, ziua, mai ales în zona de sud a țării.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top