Connect with us
Vreme rea continuă în toată România! Temperaturi extrem de scăzute

Vremea

Vreme rea continuă în toată România! Temperaturi extrem de scăzute

Vremea s-a schimbat complet în ultimele zile, după ce ne-am bcuurat de temperaturi extrem de ridicate, potrivite acestei perioade. Zilele de 1 și 8 martie au fost unele plăcute, însorite, dar bucuria nu a durat prea mult. Temperaturile au scăzut drastic, au apărut precipitațiile sub formă de ploaie, dar mai ales de ninsoare și s-a așternut un nou strat. Vremea rea continuă și în următoarea perioadă.

Vreme rea în toată țara

Iarna s-a întors în România aproape la jumătatea lunii martie. Încă de marți seara au început precipitațiile în majoritatea regiunilor din țară. Au fost emise și avertizări de cod galben de ninsori și temperaturi scăzute. S-a format un nou strat de zăpadă atât la munte, cât și în alte zone din România și peisajul este exact unul de iarnă.

Astăzi, 11 martie, vremea nu se va schimba prea tare din punct de vedere al temperaturilor. În schimb, precipitațiile se vor opri în jurul prânzului. Până atunci, va mai ninge în Transilvania şi în nordul Moldovei, iar în primele ore şi în Oltenia, vestul Munteniei şi sudul Dobrogei.

Vântul va sufla de la slab la moderat și ceva mai tare la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 9 grade, iar în zonele mai joase este anunțată ceață.

Vremea mohorâtă și în Capitală

Nici în Capitală, lucrurile nu vor sta mai bine. Nu va mai ninge, dar temperaturile vor fi extrem de scăzute. Vântul va avea unele intensificări în primele ore, apoi va slăbi treptat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 3 grade.

La munte, vremea va fi rece și cerul mai mult înnoratpe parcursul întregii zile de 11 martie. Va ninge slab cantitativ pe timpul zilei, iar noaptea cu precădere în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali. Vântul va sufla de la slab la moderat, iar pe crestele munților sunt anunțate rafale puternice.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top