Connect with us
Vremea 12 septembrie 2020. Timp frumos și predominant cald

Vremea

Vremea 12 septembrie 2020. Timp frumos și predominant cald

Vremea 12 septembrie 2020. Meteorologii anunță un sfârșit de săptămână cu temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil în majoritatea regiunilor. Doar în zona de munte vor mai fi unele înorări și izolat ploi slabe.

Vremea 12 septembrie 2020

Vremea sâmbătă, 12 septembrie 2020 va fi călduroasă, cu șanse mici de precipitații în zonele de munte. Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, când în zona de munte vor fi unele înnorări și cu totul izolat ploi slabe, iar noaptea mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului, pe arii restrânse în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 26 și 30 de grade, iar cele minime între 9 și 21 de grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

În Capitală, vremea se va menține predominant frumoasă și caldă. Vântul va sufla moderat în timpul zilei, și slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 13…16 grade.

La munte, probabilitatea de apariție a ploilor nu va mai fi ridicată până în intervalele de 14-16 septembrie, respectiv 18-20 septembrie.

Mai cald decât în mod normal

Peste tot în țară, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 14-21 septembrie, valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade, în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sud-estice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru aceast interval.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil ușor excedentar în regiunile centrale, vestice și la munte.

Astfel, toamna aceasta avem parte de o continuare a verii. Vremea se anunță călduroasă și în a doua jumătate a lunii septembrie. A fost o vară secetoasă în cea mai mare parte a țării, și se pare că nici toamna aceasta nu ne vom bucura de cantități mari de precipitații.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top