Connect with us
Vremea 24 septembrie 2020. Ce temperaturi sunt anunțate joi

Vremea

Vremea 24 septembrie 2020. Ce temperaturi sunt anunțate joi

Vremea se menține în continuare caldă, deși ne apropiem cu pași repezi de cea de-a doua lună de toamnă. Temperaturile se apropie de 30 de grade în anumite regiuni ale țării, deși au mai fost și zile în care au scăzut semnificativ. Pe 24 septembrie, vremea se va menține frumoasă în cea mai mare parte a teritoriului, urmând ca de vineri să aibă loc schimbări majore de temperatură.

Temperaturi 24 septembrie

Pe 24 septembrie, vremea se va menține ca în zilele trecute, călduroasă. Valorile termice vor fi în continuare mai mari decât cele normale pentru această perioadă. Maximele vor fi de 24-29 de grade celsius, cele mai mari fiind înregistrate în Lunca Dunării. Minimele vor fi de 9-19 grade, mai scăzute în depresiuni. Spre seară este așteptată local ceața.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și descărcări electrice, mai ales în prima parte a intervalului, local la munte și în nord-vest și pe arii restrânse îndeosebi în centru. Ploile vor avea un caracter torențial și sunt așteptate cantități semnificative de apă. Vântul va sufla mai puternic în timpul ploilor.

Din 25 septembrie, toamna își intră în drepturi, iar vremea se va schimba radical. Începând cu acest weekend, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunță că vin ploile. Vremea va fi rece și schimbătoare în toate regiunile țării și va ploua mai mult, în special în perioada 25 – 28 septembrie. Oltenia și Dobrogea sunt zonele principale în care vor cădea averse de ploaie însemnate, în perioada 26 – 30 septembrie, iar în Maramureș și Transilvania în zilele 25 – 28 septembrie.

Cu toate acestea, vremea ușor capricioasă nu va dura prea mult, deoarece lucrurile vor reveni de la 1 octombrie, când românii vor avea parte din nou de temperaturi mai ridicate pentru această perioadă. Abia din a doua săptămână a lunii octombrie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top