Connect with us
Vremea 22 septembrie 2020. Un nou val de căldură peste România

Vremea

Vremea 22 septembrie 2020. Un nou val de căldură peste România

Vremea 22 septembrie 2020. După un weekend răcoros, iată că au revenit temperaturile prietenoase. Luni, 21 septembrie a fost cald în toată țara, la fel cum se anunță și pentru marți, 22 septembrie. De altfel, conform meteorologilor, vremea va fi caldă până în data de 25 septembrie, când se va răci din nou.

Vremea 22 septembrie 2020

Vremea 22 septembrie 2020. Banat și Crișana. Revine căldura în toate regiunile țării. Vremea va fi caldă până în data de 25 septembrie, cu temperaturi maxime ce se vor situa în jurul a 28 de grade. După data de 25 septembrie va mai urma un val de răcire, iar temperaturile vor scădea până la 19, 20 de grade, în zilele de 28, respectiv 29 septembrie. La începutul lunii octombrie, vremea se va încălzi, din nou, cu temperaturi de până la 24 de grade Celsius. Probabilitatea de apariție a ploilor va crește după 23 septembrie.

Fluctuații ale temperaturii se vor înregistra și în Crișana, unde marți, 22 septembrie, va fi cald, cu maxima termică în jurul a 28 de grade, și fără șanse de precipitații.

Vremea în Transilvania și Maramureș

În Transilvania și în Maramureș, până în 25 septembrie, media regională a valorilor maxime va fi de 24 până la 26 de grade. Va fi mai cald decât normalul pentru această perioadă a anului. Șanse de precipitații vor fi abia în intervalul 25-28 septembrie, pe arii extinse, cu cantități însemnate de apă.

Vremea în Moldova și Dobrogea

În Moldova, vremea se va menține caldă până în jurul datei de 26 septembrie. Temperaturile cele mai mari se vor înregistra în sud-ul teritoriului. După 26 septembrie, meteorologii anunță o răcire semnificativă.

În Dobrogea, pe 22 septembrie, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Marți și miercuri, media temperaturilor maxime va fi de 24 de grade Celsius.

Vremea în Muntenia și Oltenia

În Muntenia și Oltenia, în zilele de 22 și 23 septembrie, media temperaturilor maxime va fi de 26…28 de grade, iar în intervalul 24–26 septembrie, se vor atinge valori de 29…30 de grade. Și aici se va răci după 25 septembrie, când vor apărea și ploile.

Vremea la munte

La munte vremea va fi caldă până în data de 25 septembrie, local călduroasă în sudul regiunii, cu temperaturi maxime ce se vor situa, în medie, între 26 și 29 de grade. Ulterior se va răci, astfel că media regională a valorilor maxime va scădea la 20 de grade în perioada 28 – 30 septembrie.
 

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top