Connect with us
Vremea în 26 februarie - Temperaturi în creștere. România lovită de un val de aer tropical

Vremea

Vremea în 26 februarie – Temperaturi în creștere. România lovită de un val de aer tropical

Vremea în 26 februarie, marți, va fi în general caldă, lipsită de fenomene meteo speciale. România este lovită de un val de aer tropical, ceea ce duce la creșterea temperaturilor cu pana la 10 grade în timpul zilei.

Vremea 26 februarie 2019

Marți, 26.02.2019, temperaturile maxime vor fi de plus 10 grade celsius în zonele de câmpie. La munte temperaturile vor fi mai scăzute, dar nu vor fi negative.

Valul de aer tropical întră în țara noastră și urcă mercurul termometrelor până la 15 grade pe 1 martie.

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat cum va fi vremea la începutul primăverii, în toate regiunile ţării. Specialiştii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 25 februarie – 10 martie 2019.

Meteorologii spun că vremea va fi una schimbătoare, în următoarele două săptămâni.

Până pe 27 februarie, temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, urmând ca în intervalul 28 februarie – 2 martie, acestea să crească spre valori de 12…14 grade.

Va urma o răcire, după care, în a doua săptămână, valorile termice diurne vor avea maxime mai ridicate decât cele specifice perioadei, a căror medie se va situa între 13 și 16 grade.

Prognoza meteo 26 februarie – 10 martie 2019 în Banat

Până în data de 1 martie media temperaturilor maxime va fi în creștere, de la 5 grade în prima zi, până la 13 grade. În data de 2 martie media maximelor termice va scădea cu aproximativ 4 grade, apoi se va încălzi din nou, astfel că în 5 martie aceasta va atinge 16 grade și va fi mult mai ridicată decât în mod normal la această dată. Citește mai mult aici.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top