Connect with us
Vremea în București și cele mai importante orașe. Prognoza ANM pentru 17 noiembrie. E anunțată vreme închisă

Vremea

Vremea în București și cele mai importante orașe. Prognoza ANM pentru 17 noiembrie. E anunțată vreme închisă

Vremea este tot mai schimbătoare acum, cu cât ne apropiem mai repede de prima lună de iarnă. Dacă până acum am avut parte de temperaturi destul de ridicate pentru această perioadă și am fost feriți de fenomenele extreme, se pare că lucrurile se vor schimba în cea de-a doua parte a lumii. Temperaturile încep să scadă și ploile se intensifică. Află cum va fi vremea pe 17 noiembrie în București și alte orașe importante din România.

Prognoza ANM 17 noiembrie. Vremea în București și alte orașe

Vremea se va schimba semnificativ în cea de-a doua jumătate a lunii. Dacă la început am avut parte numai de temperaturi ridicate, anormal de mari pentru această perioadă, se pare că lucrurile nu vor mai fi la fel. Inclusiv din 17 noiembrie, temperaturile vor scădea atât în București, Brașov sau Iași, cât și în restul regiunilor.

Temperaturile vor fi la început pozitive și nu vor scădea drastic, însă până la sfârșitul lunii vor deveni negative, ploile se vor intensifica și vântul va sufla mai tare. Schimbările se vor resimți și în această săptămână, însă spre finalul intervalului va fi din ce în ce mai rece.

Marți, 17 septembrie, meteorologii anunță o zi cu vreme mohorâtă, ploi slabe, dar și ceață densă, care va afecta vizibilitatea, în special în zonele joase. Ploile se vor intensifica în nordul, vestul și sud-estul extrem, încă din noaptea de luni spre marți, iar în zona montană înaltă,la altitudini de peste 1700 m, se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.  Minimele termice, mai ridicate decât cele specifice datei, vor fi cuprinse în general între 2 şi 9 grade.

Prognoza meteo în București

În Capitală, minima nopții este de 0 grade celsius. Vântul va sufla slab și moderat, iar dimineață este anunțată ceață, în special în zona preorășenească. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

Prognoza meteo ANM 17 noiembrie. Vremea în Iași

Ploile își fac apariția și aici, însă nu este vorba despre cantități semnificative. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, în timp ce minima anunțată de meteorologi nu va depăși 3 grade.

Vremea în Brașov

Vremea va fi mohorâtă în Brașov pe 17 noiembrie. Cerul va fi mai mult noroc; temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar temperatura minimă de 4 grade Celsius.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top