Vremea în București și cele mai importante orașe. Prognoza ANM pentru 22 noiembrie. Se încălzește duminică, după două zile de ninsori

21.11.2020
Vremea în București și cele mai importante orașe. Prognoza ANM pentru 22 noiembrie. Se încălzește duminică, după două zile de ninsori

Vremea s-a schimbar radical de vineri. Dacă până acum am avut parte de temperaturi destul de ridicate și am fost feriți de ploi, se pare că iarna a pus stăpânire pe mai multe zone din România. Zăpada s-a așezat considerabil și temperaturile au scăzut, însă ultima zi de weekend vine cu vești ceva mai bune. Pe 22 noiembrie, vremea devine mai călduroasă și soarele va apărea pe cer.

Cum va fi vremea în București. Prognoza meteo 20 noiembrie pentru cele mai importante orașe

Vremea s-a schimbat radical în ultimele două zile. Temperaturile au scăzut considerabil și au apărut ninsorile. Meteorologii au emis și coduri galbene de ploi, dar și de zăpezi, pentru mai multe regiuni. Zăpada s-a așezat considerabil și la Rânca a atins chiar și un strat de 8 centimetri. Vântul a suflat cu putere și a viscolit zăpada, iar utilajele speciale au intervenit pentru a curăța străzile acoperit de zăpadă.

Vremea rea continuă și pe 22 noiembrie, însă lucrurile vor fi ceva mai bune. Soarele va ieși pe cer în mai multe zone, însă temperaturile vor fi în continuare mult mai scăzute decât cele normale pentru acest interval, conform meteorologilor ANM.

Astfel, maximele se vor încadra între 0 și 9 grade, iar minime vor fi cuprinse între -10 și 0 grade. Vântul va sufla slab și moderat, iar în regiunile montane, la altitudini mai mari, poate avea intensificări.

Dacă vineri și sâmbătă, în București, vremea a fost destul mohorâtă, duminică va ieși soarele. Ceru va fi mai mult senin, însă emperaturile se vor menține în continuare scăzute, astfel că, maxima din timpul zilei se va situa în jurul valorii de 6 grade, în timp ce minima va coborî până la -1 grad. Ceru va fi senin și noaptea și nu sunt șanse de precipitații.

Vremea va fi frumoasă și la munte. La Brașov, soarele va fi pe cer aproape toată ziua și nu va ninge. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade. După lăsarea serii, cerul va deveni parțial noros, iar temperatura minimă va fi de -4 grade.

Articolul continua dupa publicitate

La Iași, meteorologii anunță o zi cu soare, fără ploi. Temperatura maximă va urca până la 6 grade, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de -2 grade. Noaptea, cerul va fi noros, dar nu sunt anunțate ploi.