Connect with us
Prognoza meteo ANM. Temperaturi halucinante în luna martie! Cum va fi vremea în România

Vremea

Vremea să dă peste cap! Caniculă în martie? Vremea în weekend 14-15 martie

Pronoza ANM actualizată pentru luna martie aduce în mare parte temperaturi extrem de mari care pot depăși pragul de caniculă. După iarna blândă meteorologi au prezis ca vara va fi una foarte caldă și în viitor va trebui să ne ferim de frig, nu de caldură. Informarea ANM de ultimă oră!

Caniculă în martie? De ce se dă vremea peste cap

Conform prognozei actuale temperaturile maxime pe care le vor înregistra termometrele vor fi de 24 de grade celsius, dar izolat pot depăși chiar 30 de grade, informează ANM.

Seceta va fi prezentă pe aproape tot teritoriul țării, iar asta le dă bătăi de cap agricultorilor care se tem că toate culturile vor fi compromise. În toată țara temperaturile vor fi ridicate și vor varia între 20 și 24 de grade Celsius.

Doar la munte temperaturile se apropie de valorile normale pentru vremea din luna martie, acestea vor varia între 11-13 grade Celsius. Pe alocuri vor apărea precipitații sub forma de ploaie, lapoviță sau ninsori.

Cum va fi vremea la început de weekend  14-15 martie

Sâmbătă, temperaturile vor fi în scădere faţă de intervalul anterior, ajungând astfel în jurul celor caracteristice datei în vest, nord şi centru şi uşor mai ridicate în restul ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în special după orele prânzului în regiunile sudice, unde va creşte probabilitatea apariţiei precipitaţiilor.

Acestea vor fi predominant sub formă de ploaie în zonele mai joase de relief şi mixte la munte. Vântul va fi prezent și el, cu viteze mai mari în nord-estul şi sud-estul teritoriului, dar mai ales pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 16 grade, iar cele minime în general între -6 şi 6 grade, scrie Capital.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. itamas

    2020-03-13T10:42:25+02:00 at 10:42

    suntem plini de analisti,comentatori,ma uitam la tvr 1 ,domnul Dinescu la toate se pricepe<bucatar<fermier<da note<politician<etcprezentatorul <noroc ca cu greu il intelegi ce spune<banii conteaza<toti dela toate televiziunile se remarca a fi niste neoameni<plini de indicati ma refer la asa zisi analisti<prezentatori . modelul Badea ,Gadea<mai vine si Basescu,Ponta ,Cristoiu e nelipsit <la toate televiziunile se strimba si da verdicte<nu stiuvremea lor a trecut<acum cei care sunt fac lucruri bune<se alatura lor o alta generatie de oameni cu alte gandiri<raminem la mintea lui Gadea , ,Badea<Cr istoiu,.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top