Connect with us
Mihai Voropchievici Află cum te influențează numărul ereditar, destinul și șansele în viață

Știri

Mihai Voropchievici Află cum te influențează numărul ereditar, destinul și șansele în viață

Mihai Voropchievici a prezentat cum te influențează numărul ereditar, destinul și șansele în viață. Numărul ereditar se calculează în funcție de numele de familie, în cazul femeilor se ia în considerare numele de fată.

1 – este un nume al naibii de puternic, indica independență, autoritate. Are încredre în el poate să ducă mai departe sarcini.

2. – Socializare, echilibru, doi este și semnul zodiacal al balanței. Nevoie de dragoste. Armonie și acord. Întelegere, compasiune.

3 – O valoare fantastică, dar 3 este totodata numărul oratorilor, poți să-ți câștigi existența cu gura și ies cel mai ușor în evidență. sunt persoane foarte deschise.

4 – Muncă, spirit de muncă, orientativ, încăpătânare. Sunt activi dar riguroși. Cred doar când vor, nu vii cu vorbe multe. Scurt și la obiect. Preiei de la tată ordine și perseverență în muncă.

5 – O specificație aparte, reprezintă oameni, sunt generoși prietenoși și săritori. Sunt întreprinzători.Un 5 nu poate fi controlat.

6 –  Cea mai importantă lecție de viață pe care o primim este de la familie. Asta înseamnă oferta de a te pune în folosul celorlalți. Vei avea și un pic de voie bune, vesel, generos, dar și ironic.

7 – Este o cifră misterioasă, mistică, greu de decotat și de desconspirat. Sunt sobri, nu intră în dialog prea mult cu persoane pe care nu le cunosc. În momentul în care te-ai împrietenit cu un 7, il doboară pe unul cu trei. Are un vocabular ieșit din comun.

8 – Este cifra banului și a puterii, personalitate armonioasa, pragmatică și la obiect. Se plasează în pozitii cheie, tot ce înseamnă prioritar și financiar acolo se poziționează.Rigizi, tipicari și foarte pragmatici. Sunt corecți și nu te păcălesc.

9 – Alturist, săritor au fost educați în spiritul umanitarismului. Sunt misteriori precum cei din cifra 7, în schimb dau dovadă de multă  compasiune. Nu se demoralizează rapid.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top