Connect with us
Rune Mihai Voropchievici, Adevăruri ascunse, 22 februarie, Pilda zilei

Știri

Rune Mihai Voropchievici 24 februarie-1 martie, Adevăruri ascunse, 22 februarie, Pilda zilei

Rune Mihai Voropchievici 24 februarie-1 martie la Antena 3. Emisiunea „Adevăruri ascunse” este difuzată la în fiecare zi de sâmbătă de la ora 18:45 unde sunt prezentat runele de Mihai Voropchievici, iar Lidia Fecioru vă prezintă pilda zilei. Articol în curs de actualizare.

Temele dezbătute astăzi la Adevăuri ascunase

  • Mudrele care te ajută în iubire și carieră

Rune Mihai Voropchieivici 24 februarie – 1 martie 2020

Rune Mihai Voropchievici săptămâna 23-29 septembrie 2019. Racii au o săptămână grea, Vărsătorii trebuie să nu-și forțeze norocul

Rune Mihai Voropchievici săptămâna 24 februarie-1 martie. Racii au o săptămână grea, Vărsătorii trebuie să nu-și forțeze norocul

Astazi vor fi prezentate runele pentru perioada 24 februarie – 1 martie 2020 de numerologul Mihai Voropchievici. Pe lânga horoscopul unelor Voropchievici prezintă și diverse subiectepentru a ajuta zodiile să înțeleagă mai bine ce se întamplă în jurul lor.

Lidia Fecioru este responsabilă cu leacurile zilei, pilda ziei dar și complătări bioenergiticiene la horoscopul runelor.

Emisiunea poate fi urmărită și online pe site-ul Antena 3.ro.

Rune Mihai Voropchievici 24 februarie – 1 martie 2020

Runele vor fi prezentate mai jos în acest articol la ora 20:00.

Mihai Voropchievici este un cunoscut numerolog care prezintă de ani de zile emisiunea „Adevăuri ascunse” alături de Cătălina Porumbel și Lidia Fecioru.

Mihai Voropchievici are și o rubrica zilnică la Antena trei, numită „Magia zilei” care este prezentată în fiecare dimineață.

Lidia Fecioru este bioenergoterapeut și este cunoscută pentru leacurile pentru diverse afecțiuni pe cae le prezintă în emsiunile în care este invitată.

BERBEC – Berbecii au o dragoste nouă, pasională. Cineva intră în viața lui și îl dă peste cap.

TAUR- Taurul are o săptămână de muncă multă și se simte slăbit. Recăpătați-vă forța, tăria, puterea și ieșiți la aer, în natură.

GEMENI– Gemenii au o săptămână în care probleme pe care nu le-au rezolvat vor trebui să fie rezolvate. Trebuie să schimbe tactica, alternați, deveniți mai pașnici și mai buni.

RAC– Racii încă nu și-au găsit liniște și sunt într-o nebuloasă. Au o aură de mister care îi înconjoară și trebuie să își rezolve probleme interioare.

LEU– Leul își propune să rezolve totul cu puțin aplomb. Trebuie să susțineți o mică sau mare bătălie cu diferite persoane, dar cu calm.

FECIOARĂ– Fecioara nu s-a decis ce vrea să facă, nu a înțeles că trebuie să iasă din anonimat și este în așteptarea unei schimbări mari.

BALANȚĂ– Iese soarele și pe strada lor chiar dacă a plouat în săptămâna precedentă.

SCORPION- Scorpionii rămân fără atașament și își fac bagajele și o iau din loc. Urmează o călătorie.

SĂGETĂTOR- Săgeata este în mâna lui Cupidon. Veți primi un mesaj, aveți o săptămână de comunicare. Primiți multe mesaje scrise.

CAPRICORN– Capricornii tot nu înțeleg că trebuie să aplaneze o discuție cu ceilalți membrii ai familiei. Au multe probleme nerezolvate.

VĂRSĂTOR– Se apropie o săptămână la intensitate maximă. Vor da lovitura și vor câștiga peste tot.

PEȘTI– Peștii au câștigat pe toate planurile, Dumnezeu îi iubește, au o săptămână foarte bună.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top