Connect with us
Adela Popescu a trecut prin clipe cumplite când l-a adus pe lume pe fiul ei: „Nu mai puteam să vorbesc...”

Monden

Adela Popescu a trecut prin clipe cumplite când l-a adus pe lume pe fiul ei: „Nu mai puteam să vorbesc…”

Luni, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au sărbătorit pe fiul lor. Alexandru a împlinit doi ani, iar cei doi prezentatori sunt extrem de mândri de copilul lor.

Adela a povestit cum a decurs nașterea lui Alexandru și cât de mult s-a chinuit să îl aducă pe lume. Deşi şi-ar fi dorit, Radu nu a putut sta în sala de naştere. Adela l-a chemat, însă emoţiile au fost prea mari. Povestea venirii pe lume a lui Alexandru a început la o terasă din Capitală:

„Eram pe terasa prietenilor noștri, cei ce urmau să devină nașii lui Alexandru, și urmăream cu sufletul la gură meciul România-Franța.
De vreo două zile, începusem să am niște dureri de spate. În seară aceea însă se intensificaseră și Anca Sultan, medicul meu, mi-a spus să o sun neapărat în cazul în care se îngroașă glumă.

Citește și: Adela Popescu vorbește despre DIVORȚ

-Mă, iubire, am niște dureri de spate ce vin că niște valuri. Cred că vreau la maternitate. Așa, de control.
-Iubita, mergem, dar stai să se termine meciul. (…)

Citește și: Adela Popescu, prima declarație după operație: “Nu a fost ușor deloc”

E drept că eram deja în 39 de săptămâni și 4 zile, însă îmi imaginasem momentul asta în fel și chip, dar niciodată așa. (…) Am fost invitată într-un salon, m-am schimbat frumos în cămășuță de noapte, liniștită că voi dormi buștean cine știe până când. I-am spus lui Radu să meargă liniștit acasă la Ciu și că îl sun eu dacă e ceva. (…)

Mă internasem la 01:00 și 4:00 dimineață mă găsea chircită de durere. (…) Se făcuse 7 dimineață, eu eram aproape leșinată.
Veniseră deja la spital Radu, familia mea și câțiva prieteni. (…) Deja nu mai puteam să vorbesc. Eram epuizată după cele 6 ore teribile.

Expulzia… cel mai intens moment din viață mea. Știi că viață puiului tău depinde de acea clipă. Nu e loc de menajamente și de întârzieri. Pe viață și pe moarte.”, a scris Adela pe blogul său.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top