Connect with us
Adela Popescu, prima declarație după operație: "Nu a fost ușor deloc"

Vedete

Adela Popescu, prima declarație după operație: „Nu a fost ușor deloc”

Adela Popescu a fost operată în urmă cu patru zile. Prezentatoarea tv a ajuns de urgență la spital unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Adela Popescu a fost operată de peritonită. Ea spune că medicii au diagnosticat-o greșit și avea dudreri îngrozitoare.

Adela Popescu se simte mai bine și a povestit pe blogul ei cum s-au petrecut lucrurile.

„Of…Nu a fost usor deloc. O sa va povestesc despre cum am fost la urgenta la un spital privat (din motive de proximitate) si am plecat cu tratament pentru gastrita, despre cum la ecografia din acea zi „nu s-a vazut nimic”, despre analizele de sange care au iesit brici cu doar o zi inainte sa fiu operata de urgenta de peritonita, la alt spital. Dar o sa fac asta pe indelete dupa ce imi mai trec supararea si revolta.”, a început Adela Popescu postarea de pe blogul ei.

Adela Popescu a fost operată de peritonită

Adela Popescu a fost operată de urgență de peritonită. Deși avea dureri mari, gândurile ei erau la fiul ei.

„Acum nu ca vreau sa zic, dar orice om normal in locul meu, s-ar fi temut pentru operatie, pentru anestezia totala, pentru timpul care trecea in defavoarea lui. Mintea mea, insa, se oprise la copil:
Iubire, ce facem? Daca mi se opreste lactatia? Daca nu o sa mai vrea san dupa zilele astea in care lipsesc? Varianta sa ma mulg si sa ii trimit nu era posibila intrucat treceam printr-o anestezie generala plus multe calmante.

Am pus mana pe telefon si am sunat-o pe mama mea: Cat lapte avem stocat in congelator? Cam 800 ml. Deci ii ajungea maxim o zi. Am sunat pediatra, mi-a spus ca asta e si ca nu se intampla nimic daca va primi lapte formula doua zile.

Nebuna de mine, in timp ce asteptam sa intre la CT , stateam cu pompa de muls, doar doar voi mai face de o masa pentru pui pana sa imi bage toate substantele alea in mine. Un lucru era clar, nu exista alta varianta.

Pana la urma am facut asa: baiatul a mancat o zi laptele din congelator si inca doua formula. A mancat destul de putin si doar cand ii era foarte foame. Eu m-am muls la fiecare patru ore stimuland astfel lactatia. Ma durea sufletul cand aruncam cate 160 ml de laptic…”, a scris Adela Popescu.

Adela Popescu a trecut prin momente grele

Momentele grele prin care a trecut Adela Popescu au fost simțite și de familia ei. Mama și soțul ei, Radu, au avut grijă de băiețel.

„Mama si Radu au dus un tur de forta acasa in prima noapte. Radu a dormit cu bebe si se trezea cand ii era foame, iar mami ii prepara biberonul. Sigur ca a doua zi au fost amandoi zombi. Desi inainte de operatia asta ma rugam sa prind macar doua nopti in care sa pot dormi cat vreau fara nicio grija, iata ca noptile din spital au fost la fel de scurte, intrucat m-am trezit exact dupa programul bebelusului meu.

Citește și: Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea tv a suferit o operație chirurgicală

Citește și: Adela Popescu, despre depresia postnatală a cățelului ei

Aceasta patanie a adus totusi si doua lucruri bune:
1. Radu a vazut ce inseamna sa nu dormi noaptea. Cred ca ma apreciaza mai mult acum.
2. A zis ca baiatul a mancat la 22:00 si la 5:00 dimineata. Cu o pauza de 7 ore. Dar nu e sigur daca a dormit atat de mult, sau nu l-a auzit el cand a plans. Ma gandesc sa mai fac schema asta, poate se dezvata de mesele din timpul noptii.”, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

1 Comment

1 Comment

  1. Ana

    2016-11-19T20:16:44+02:00 at 20:16

    *** Acest comentariu a fost moderat deoarece incalca politica de comentarii. ***

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top