Connect with us
Adevărul a ieșit la iveală! De ce ar fi părăsit emisiunea Vulpița și Viorel

Monden

Adevărul a ieșit la iveală! De ce ar fi părăsit emisiunea Vulpița și Viorel

Vulpița și Viorel, vedetele Antena 1 din ultimele 8 luni, au părăsit lumea mondenă în care au intrat și s-au reîntors la Blăgești, satul în care au trăit. În timp ce unii i-au iubit și s-au amuzat copios la toate aparițiile lor, care mai de care mai controversată, unii i-au blamat și cereau de urgență dispariția lor de la TV, susținând că nu oferă nimic educativ. Astfel, se pare că cei doi au plecat definitiv de la Acces Direct, emisiunea care i-a consacrat, dar se pare că motivul este unul diferit față de cel pe care l-a prezentat Mirela Vaida.

Adevărul a ieșit la iveală! De ce ar fi părăsit emisiunea Vulpița și Viorel

Vulpița și Viorel au părăsit Acces Direct. Gata cu toate certurile și împăcările celor doi soți, întreaga telenovelă conturată în cele 8 luni de apariție la TV a luat sfârșit. De câteva ediții, soții Stegaru nu au mai apărut la televizor, semn că retragere lor nu este deloc o înscenare sau doar o scurtă pauză, așa cum ne-au obișnuit până acum.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii care aduce un mare rating pentru Antena 1, a vorbit și ea despre plecarea Vulpiței și a lui Viorel. Astfel, ea a explicat că cea care i-a determinat să facă acest pas a fost mama lui Viorel care, în tot acest timp, a stat la Blăgești și și-a îngrijit nepoata. Astfel, ea a venit să-i ia pe părinții micuței acasă, pe motiv că aceasta nu mai poate sta fără ei și plânge mereu de dorul lor, având în vedere că au stat despărțiți mai bine de o jumătate și are o vârstă destul de mică.

Cu toate acestea, motivul ar putea fi altul, conform informațiilor prezentate de Fanatik.ro. În ultima vreme, oamenii s-ar fi săturat de drama Vulpiței și a lui Viorel și audiența ar fi scăzut semnificativ. Astfel s-ar fi decis că a sosit momentul ca imaginea Acces Direct să fie spălată și să revină la formatul ceva mai serios pe care îl urmau cu mai mult timp în urmă.

În plus, mai mulți români au semnat o petiție prin care făceau apel la instituțiile statului cu privire la comportamentul public al celor doi, pe care tinerii l-ar putea prelua involuntar și care nu aduce deloc cinste postului TV. În plus, cei doi ar fi asistați social și acest drept nu li s-ar cuveni.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top