Connect with us
Adriana Bahmuțeanu mătură pe jos cu Jador și Rafaelo! „Habar nu să cânte”

Monden

Adriana Bahmuțeanu mătură pe jos cu Jador și Rafaelo! „Habar nu să cânte”

Adriana Bahmuțeanu îi critică dur pe artiștii momentului. Jador și Rafaelo, doi bărbați ajunși celebri după ce primul a participat la Puterea Dragostei, iar al doilea a fost promovat de Acces Direct. Bahmuțeanca a răbufnit și îi trage de urechi pe cei doi. Vedeta de televiziune este de părere că nici Jador, nici Rafaeolo nu au cultură muzicală.

Succesul însă nu ține cont de asta, ambii având piese cu zeci de milioane de vizualizări pe Youtube și imediat ce lansează o melodie devine numarul 1 în trending.

Adriana Bahmuțeanu: Să cânte Jador O sole mio, ca Adrian Minue

Adriana Bahmunțeanu îl desconsideră pe Jador și spune că nu știe să cânte. Aceasta i-a lansat o provocare și l-a pus să cânte „O sole mio”, așa cum a cântat artistul Adrian Minune.

Jador, pus la zid de Adriana Bahmuțeanu: "Faima obținută repede trece la fel de repede!"

Jador, pus la zid de Adriana Bahmuțeanu: „Faima obținută repede trece la fel de repede!”

Continuă cu acuzațiile și Adriana Bahmuțeanu afirmă că Jador ar fi îndrăgostit de actuala prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela. Acesta ar fi adevăratul motiv, spune ea, pentru care fostul concurent nu vrea să se întoarcă în emisiunea de la Kanal D.

Jador vrea să se întoarcă în cadrul emisiunii Puterea Dragostei. Însă… nu pentru vreo concurentă anume, ci pentru că altă femeie i-ar fi furat inima. Ei bine, este vorba chiar despre Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare a emisiunii. Îi lansez o provocare lui Jador.

Crează precedente, cum ar fi Rafaelo

Vedeta de televiziune spune că Jador crează precedente cum ar fi Rafaelo, care încearcă să-l copieze pe Jador. Despre amândoi părerea ei este foarte proastă și spune că nu au nici o treabă cu muzica.

Jador s-a ridicat foarte repede și a reușit să ajungă rapid numărul 1, ceea ce i-a făcut și pe alții din casă să încerce să-l imite, cum este cazul lui Rafaelo. Problema este ce va face de acum înainte, pentru că e mai ușor să ajungi numărul 1, mai greu e să rămâi acolo. Ăsta e adevăratul test.

Acum ești buricul Pământului, dar băiatule, nu uita că faima obținută repede trece la fel de repede. Deocamdată ești pe val și ai succes la puștani. Bravo ție! Dar fii atent, faima și succesul nu vor ține la infinit.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top