Connect with us
Jador vrea să se întoarcă la Puterea Dragostei! S-a îndrăgostit de cine nu se aștepta nimeni

TV

Jador vrea să se întoarcă la Puterea Dragostei! S-a îndrăgostit de cine nu se aștepta nimeni

Jador vrea să se întoarcă la Puterea Dragostei din sezonul al treilea. Artistul a făcut dezvăluirea bombă și a spus și motivul pentru care intenționează să facă acest pas. Este vorba chiar despre prezentatoarea emisiunii, care la cucerit iremediabil pe Jador.

Jador vrea să se întoarcă la Puterea Dragostei! S-a îndrăgostit de cine nu se aștepta nimeni

Vestea că Andreea Mantea nu ca mai prezenta al treilea sezon din Puterea Dragostei a venit ca un șoc pentru toți iubitorii emisiunii. Aceasta va fi înlocuită de Cristina Mihaela, o nouă prezentatoare care l-a cucerit deja pe Jador. Totodată, cântăreațul a vorbit și despre primele sale apariții în emisiune și despre modul în care acest format l-a ajutat să se lanseze în muzică mai repede decât s-ar fi așteptat.

”Nu aș refuza să intru din nou în show, pentru mine, a fost o rampă de lansare și nu am să uit niciodată acest lucru. Puterea dragostei m-a ajutat să devin artistul de azi, fără această emisiune, mi-ar fi fost foarte greu”, a declarant artistul pentru wowbiz.ro.

Jador spune că noua prezentatoare a emisiunii i-a atras atenția încă de la început și ea ar fi singurul motiv pentru care s-ar întoarce la emisiune în sezonul următor. Așadar, aveți toate șansele să îl vedeți din nou pe cel mai iubit concurent de la Puterea Dragostei pe micile ecrane.

”M-aș mai duce la Puterea dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare, este  foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a imtra în emisiune, la Istanbul ”, a adăugat Jador.

Artistul și-a amintit momentele sale de glorie din emisiune. A vorbit cu sinceritate despre relațiile sale și a recunoscut de ce acestea nu au funcționat.

Am iubit-o pe Simina, însă nu au fost sentimente până la capăt. Totuși, nu regret nimic, din ce am simțit pentru ea, s-a născut o serie de melodii care au avut mare succes la public! În ceea ce o privește pe Ella, aici, situația a fost mai complicată, o legătură cu suișuri și coborâșuri, cu multe reproșuri și neîncredere. Din acest motiv, poate nu am rămas împreună, dar viața merge mai departe!”, a mai spus Jador.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top