Connect with us
Adriana Iliescu se simte rău! Ce a pățit în ziua în care fiica sa a susținut proba de limba română la Evaluarea Națională

Monden

Adriana Iliescu se simte rău! Ce a pățit în ziua în care fiica sa a susținut proba de limba română la Evaluarea Națională

Adriana Iliescu, supranumită cea mai în vârstă femeie care a născut în România, trece prin emoții uriașe zilele acestea.

Fiica ei, Eliza, susține Evaluarea Națională, examenul decisiv care contează pentru a fi admisă la un liceu bun.

Fosta profesoară a dezvăluit ce a făcut fiica ei la prima probă:

Eliza este fericită! A făcut foarte bine la examenul de Evaluare Națională. A făcut bine și la partea de gramatică, dar și la compunerea de la punctul B. Acolo, a inventat o poveste cum că ar fi mers într-o excursie cu mama ei. Noi am fost în excursii, dar în alte zone.

Citește și: Cine este, de fapt, mama Elizei, fiica Adrianei Iliescu! Este o adevărată surpriză

Văzuse ea la televizor și pe internet cum arată Alba Iulia și Sibiu și asta a ajutat-o foarte mult la descrierea pe care a făcut-o în compunere. Am comparat pe internet răspunsurile ei cu cele corecte și am aflat că a făcut foarte bine. Suntem fericite!

Mai rămâne să vedem cum va fi notată la partea de creație și, apoi, să vedem ce se întâmplă miercuri la matematică. Acolo n-am meditat-o și nu am avut cum să o ajut. O să vedem”, a declarat Adriana Iliescu, cea supranumită cea mai bătrână mamă din România, pentru WOWbiz.ro.

Ajunsă la vârsta de 80 de ani, Adriana Iliescu s-a simțit rău în ziua în care Eliza a susținut proba de limba română.

Citește și: Adriana Iliescu a dezvăluit ce PENSIE are: “Pensia mea este de…”

„Mititica (n.r. Eliza) este copleșită de emoții. Nu mănâncă, nu se odihnește, nu se uită la televizor pentru că nu îi arde. Nu poate să învețe la matematică și nici să citească. Stă degeaba, iar eu o las pentru că trebuie să se liniștească! Deși a spus că nu are emoții, e totuși primul examen mare pe care îl susține.

Eliza se gândește la ce liceu să meargă, iar acest gând îi creează emoții puternice

Mai sunt și gândurile astea, ce liceu să aleagă și unde să meargă de acum înainte. E o săptămână grea, dar ne descurcăm noi. Nici eu nu am putut să gătesc și nici nu cred că o să prepar ceva săptămâna asta. (n.r.: râde). Nici ea nu poate și nici eu.

Cum să stau în bucătărie când ea are nevoie de suport?! Mie mi-a fost cam rău dimineață (n.r.: luni, în ziua examenului Elizei). De la emoții, da. Am avut o stare de greață de la starea aia de îngrijorare. Nici de dormit nu am dormit, nici eu și nici ea, mititica. Însă, va trece și perioada asta și o să ne revenim”, a mai declarat Adriana Iliescu pentru WOWbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top