Connect with us
Alex Bodi a fost ridicat de polițiști. Bărbatul ar fi acuzat de proxenetism

Monden

Alex Bodi a fost ridicat de polițiști. Bărbatul ar fi acuzat de proxenetism

Alex Bodi a fost săltat în această dimineață de către polițiști. La casa lui s-au făcut descinderi, după ce s-a aflat că fostul iubit al Biancăi Drăgușanu ar fi implicat într-o rețea de proxenetism. La sediul DIICOT din Craiova vor fi aduse pentru audieri mai multe persoane, iar printre ele ar fi şi Alex Bodi. 

Alex Bodi, acuzații grave

Alex Bodi a fost ridicat de polițiști și dus la audieri, după ce s-ar fi aflat că este implicat în afaceri necurate. O serie de operațiuni de amploare realizate de DIICOT și Poliție s-a desfășurat la 23 de adrese din opt județe: Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea, pentru a fi descoperit un grup infracțional. Acțiunea s-a desfășurat sub atenția polițiștilor Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și al luptătorilor Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

„La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.”, potrivit poliției.

Alex Bodi ar fi fost acuzat că face parte dintr-o rețea care se ocupă cu trafic de persoane, cămătărie și trafic de droguri de mare risc. Ar mai fi fost adus la DIICOT și Adrian Tâmplaru, nașul lui Alex Bodi de la căsătoria anterioară, unul dintre liderii lumii interlope din Sibiu.

Gruparea a fost destructurată de un lider important al lumii interlope, care, în timp ce se afla în închisoare, a racolat fete pe care le-a implicat în acte de prostituție. Totul s-a întâmplat în intervalul 2008-2011. Cei implicați agățau fetele prin intermediul rețelelor de socializare și le promiteau fetelor că vor fi cu ele dacă vor recurge la avceste gesturi sau că le vor asigura un loc de muncă.

După ce au ieșit din închisoare, cei implicați au extins rețeaua și în străinătate. Astfel, ar fi racolat fete și duse Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția, unde ar fi fost obligate să se prostitueze în cluburi speciale. Unele dintre ele chiar ar fi fost vândute și erau supuse unor violențe de nedescris. Ele nu puteau să scape, pentru că nu stăteau niciodată singure și erau mereu în prezența liderilor.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top