Connect with us
Cum arăta Daria Radionova înainte de a fi celebră! Noua iubită a lui Bodi s-a schimbat enorm

Monden

Cum arăta Daria Radionova înainte de a fi celebră! Noua iubită a lui Bodi s-a schimbat enorm

Daria Radionova este noua iubită a lui Alex Bodi, afaceristul care până mai ieri era soțul Biancăi Drăgușanu. Se pare că lucrurile nu au mers deloc bine între Bianca și Alex, deși au încercat în repetate rânduri să își resusciteze mariajul. Într-un final cei doi s-au despățit pe bune și omul de afaceri și-a găsit imediat o nouă iubită. Rusoaica, pe nume Daria Radionova, este celebră pe rețelele de socializare și are un fizic de invidiat. Totuși, cu ceva ani în urmă ea arăta complet diferit!

Daria Radionova nu a fost mereu o bombă sexy

Odată cu celebritatea, rusoaica a ajuns să arate ca o adevărată divă. Are un corp de invidiat și un chip perfect, însă lucrurile nu au stat așa mereu. Până să ajungă celebră pe Instagram, Daria era o fata simplă, cu trăsături obișnuite. În fotografii se pot observa chiar și kilogramele în plus de la acea vreme. Cert este că Daria arăta complet diferit față de bomba sexy care este acum, cea mai mare diferență fiind la aspectul feței.

Cu toate acestea, Daria nu s-a ferit să își asume propriul trecut și a criticat-o pe Bianca Drăgușanu pentru viața pe care a avuto. Recent iubita lui Bodi a postat pe Instagram un mesaj foarte dur pentru fosta soție a afaceristului. Aceasta a adus aminte de trecutul nu tocmai curat la Biancăi și a menționat că nu vrea să fie implicată în niciun scandal alături de vedeta noastră.

„Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de râs! Oprește-te și privește înapoi și trage concluziile! Mizeria ta nu va ajunge la mine. Vei rămâne doar pătată.”, i-a transmis Daria Biancăi Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.

Mulți au criticat-o pe rusoaică pentru că a distrus familia pe care Bianca o construise alături de Bodi, însă Daria Radionova susține că a intrat într-o relație cu un bărbat singur și că între ea și afacerist nu s-a petrecut nimic atât timp cât el a fost căsătorit. În tot acest timp Bianca petrece în Dubai și dă curs zvonurilor conform cărora s-ar fi mutat de tot acolo.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top