Connect with us
Bianca Drăgușanu bătută de Alex Bodi! Fotografia care schimbă tot

Monden

Alex Bodi a spus tot despre divorțul de Bianca Drăgușanu

Umblă vorba că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt din nou în pragul divorțului. Vedeta a fost văzută mai mult singură, iar soțul ei a dat o declarație ușor dubioasă atunci când a fost întrebat despre o eventuală despărțire. Acum Alex s-a decis să spună tot adevărul.

Alex Bodi a spus tot despre divorțul de Bianca Drăgușanu

De-a lungul timpului relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a avut multe suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului. Se pare că cei doi sunt iarăși în pragul despărțirii. Cel puțin așa susține gurile rele, care spun că de data aceasta totul ar fi definitiv și iremediabil.

După ce cu o zi în urmă a dat o declarație care i-a pus pe mulți pe gânduri.  Afaceristul a fost extrem de rece și scurt în declarații. „Eu nu vreau să dau declarații, dacă vreți să vorbiți, vorbiți cu ea, că ea este vedetă. Nu vreau să vorbesc, să-i intru în show”, a spus Alex Bodi.

Astăzi omul de afaceri a fost contactat din nou și a decis să dea mai multe detalii.

”Sunt oameni din exterior care vorbesc despre mariajul meu cu Bianca. Nu înțeleg de ce o fac, fiindcă, numai eu și ea știm adevărul și numai noi ne înțelegem cel mai bine reacțiile. Totul depinde de noi. Există focuri minore în discuțiile noastre, pe care le amplificăm în 10 secunde și se ajunge la nu știu ce incendiu în presă. Dar adevărul este altul.

Contează doar ce simțim unul pentru altul! Suntem împreună pentru că ne iubim, nu pentru a ne face reclamă sau, Doamne ferește, pentru bani, cum spun unii și alții. Bianca este cea mai frumoasă femeie, este o apariție, oriunde am merge, chiar și dacă își pune pe ea lucruri simple. Pur și simplu, are un stil al ei, magnetizant, care atrage toate privirile. Suntem împreună acum și poate să spună oricine orice, nu putem sta unul fără altul”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Căţeluşa găsită la pieptul Cristinei Ţopescu are acum stăpân. “Este fetița mamii”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top