Connect with us
Căţeluşa găsită la pieptul Cristinei Ţopescu are acum stăpân. "Este fetița mamii"

Știri

Căţeluşa găsită la pieptul Cristinei Ţopescu are acum stăpân. „Este fetița mamii”

Una dintre cățelușele Cristinei Țopescu și-a găsit în sfârșit un stăpân iubitor care o va ajuta să depășească șocul prin care a trecut.

Căţeluşa găsită la pieptul Cristinei Ţopescu are acum stăpân. „Este fetița mamii”

Cei doi câini ai jurnalistei, Bonnie şi Sissi, au fost ajutați din plin de o dresoare ca i-a dus la Sibiu pentru a-i pune pe picioare în sfârșit. Femeia, pe nume Deborah Faoro, le-a dresat timp de o lună, în acest fel crescându-le şansele de a fi adoptate mult mai repede.

Nu a trecut foarte mult timp și deja una dintre cățelușe, Bonnie,  o familie iubitoare în care să își petreacă restul vieții. Noua ei stăpână se numește Erika Cosescu și s-a obișnuit repede cu animăluțul care este în căutare de iubire.

Bonnie este fetița mamii acum și împreună o să trecem peste toate greutățile. Orice ființă merită să fie iubită! Nu trebuie să rămânem impasibili la suferință, fiecare putem ajuta într-un fel și cel mai important, să luăm atitudine și să încercăm să schimbăm lucrurile în bine, inclusiv legat de abuzul asupra animalelor și atunci, așa ceva nu se va mai repeta. Schimbarea începe în noi!”, susţine Erika, pentru orasdesibiu.ro.

Reprezentanții asociației în care au fost primite animalele Cristinei Țopescu, după moartea acesteia, au avut numai vorbe de laudp la adresa regretatei jurnaliste. Ei au precizat că își doresc pentru cățeii rpmași în viață un stăpân la fel de bun și iubitor.

„Cristina Țopescu și-a iubit mult câinii și credem că îi iubește în continuare și de acolo dintre stele. Câinii ei, deși cu un istoric traumatic încărcat, au reușit in urma reabilitării la noi, să ajunga la case de oameni buni”, au scris ei pe reţelele de socializare.

Citește și: Bucureștiul a fost extrem de poluat în noaptea de duminică spre luni. Ce spune Ministrul Mediului

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top