Connect with us
Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite vorbește despre calvarul prin care a trecut și cum a scăpat de problemele cu alcoolul

Monden

Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite vorbește despre calvarul prin care a trecut și cum a scăpat de problemele cu alcoolul

Alexandru Comerzan este câștigătorul celui de-al șaptele sezon al emisiunii Chefi la cuțite. Tânărul moldovean nu a avut o viață ușoară și puțini știu drama prin care a trecut timp de patru ani. Câștigarea competiției de la Antena 1 a însemnat enorm pentru el, deși inițial nici n-a vrut să se înscrie la această emisiune.

Alexandru Comerzan vorbește despre drama vieții lui

Alexandru Comerzan a vorbit într-un interviu recent despre viața lui personală, sentimentală, despre drama prin care a trecut și despre cum a reușit să câștige Chefi la cuțite. Tânărul moldovean are o soție cu care este împreună de 13 ani și care și-a lăsat studiile ca să-l susțină pe el.

Calvarul pentru el a început din momentul în care și-a deschis, cu soția, un restaurant în Italia. Ce părea a fi o împlinire s-a dovedit o adevărată problemă care le-a dat bătăi de cap, stres enorm și grija zilei de mâine. Tot atunci Alexandru Comerzan a făcut depresie.

„Poate nu am avut eu destulă răbdare să-l duc până la capăt, sau poate eram prea tânăr, prea naiv, nu aveam experiență. Au fost mai multe acolo. Ajunsesem la o stare în care nu îmi mai trebuia nimic. Scăpam de una, dădeam peste alta. Au fost perioade când veneau să-mi taie gazul. Mă împrumutam de la părinții mei și ai soției ca să facem investiții.”, a declarat câștigătorul Chefi la cuțite.

Alexandru a fost la un pas de a-și pierde soția, dar se bucură că s-a trezit la timp și și-a revenit. Din cauza faptului că nu mergea afacerea cu restaurantul deși investiseră mulți bani și munceau zi-lumină, a căzut într-o depresie. A început să se comporte nepotrivit și s-a refugiat în alcool.

„Neajunsuri în familie..de la bani. Eu când sunt stresat nu-mi place să mă atingă nimeni și țip. Am ajuns la o perioadă de depresie, cu patima alcoolului un pic mai mult, încercam să fug într-un colț să nu mă vadă nimeni. Am ajuns la neînțelegeri chiar și între socri, ori socrii mei sunt niște persoane de aur. Dintr-o dată m-am decis să plec acasă”, a spus Alexandru Comerzan.

A vândut tot cu 15.000 de euro, în condițiile în care a cumpărat cu 60.000 și a mai investit încă 60.000. A lăsat tot în urmă și s-a întors cu soția lui acasă. Au trecut mai bine de cinci ani de când s-au întors din Italia și acum și-au găsit liniștea.

Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite vorbește despre calvarul prin care a trecut și cum a scăpat de problemele cu alcoolul

Alexandru Comerzan este câștigătorul Chefi la cuțite – sezonul 7, din echipa lui Florin Scărlătescu. Câștigătorul a fost decis dintr-un juriu format din 11 cei buni bucătari din România.

Acum tânărul are un canal de Youtube pe care publică rețete ușoare și rapide pentru toată lumea.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top