Connect with us
Chefi la cuțite, sezonul 9, începe din primăvară. Speak și Gina Pistol dau detalii din culise

TV

Chefi la cuțite, sezonul 9, începe din primăvară. Speak și Gina Pistol dau detalii din culise

Chefi la cuțite, sezonul 9, începe din primăvară! Speak și Gina Pistol au anunțat că filmările sunt în plină desfășurare. Cooking show-ul preferat al românilor va intra în grila de programe a Antenei 1 în doar câteva luni. Sezonul 8 a fost unul extrem de intens și l-a dat câștigător pe Ionuț Belei, din echipa lui Chef Sorin Bontea.

Chefi la cuțite – sezonul cu numărul 9

Sezonul cu numărul 9 al Show-ului culinar Chefi la cuțite, începe din primăvară. Anunțul a fost făcut de către Gina Pistol pe Instagram, dar și de către co-prezentatorul ei, Speak. Cei doi au spus că la acest moment au loc filmările și că emisiunea va intra în grila de programe a Antenei 1 în câteva luni.

„Va <fii> în grila de primăvară 2021.”, a scris Speak pe Instagram. „S-a mai încheiat un sezon de Chefi la cuțite, dar știu că mulți m-ați întrebat <<și noi acum ce o să facem?>>. O să așteptăm următorul sezon, care zic eu că o să fie la fel de spectaculos ca acesta care s-a încheiat.”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Sezonul 8 al emisiunii l-a dat câștigător pe Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea. Tânărul a demonstrat că este as în bucătărie, deși vine din cu totul alt domeniu de activitate – iginerie. Ionuț Belei a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30. 000 de euro.

Cooking show prezentat de Gina Pistol și Speak

Chefi la Cuțite este un cooking show englezesc, care a fost difuzat prima dată pe martie 2016, de către canalul de televiziune Antena 1. Emisiunea este moderată de către Gina Pistol și din sezonul 9 Speak va fi coprezentator împreună cu Gina Pistol. Juriul este format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.

Formatul spune că trei semifinaliști sunt aleși să participe la ultima etapă a concursului. Fiecare semifinalist își formează o echipă din foști concurenți ai sezonului care au fost eliminați din echipe. Finaliștii, cu ajutorul echipelor formate, pregătesc un meniu întreg, preparatele lor fiind notate din nou de un juriu ales de emisiune.

Finalistul câștigă trofeul și premiul emisiunii în valoare de 30.000 euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top