Connect with us
Alexandru Cumpănașu, amenințat de interlopi: "Nu îmi este teamă de voi!"

Monden

Alexandru Cumpănașu, amenințat de interlopi: „Nu îmi este teamă de voi!”

Alexandru Cumpănașu este unul dintre cele mai cunsoscut persoane din România, care s-a afirmat prin extravaganța sa. El a intrat în atenția presei în urmă cu mai bine de un an, după ce nepoata sa, Alexandra Măceșanu, a fost răpită și a dispărut fără urmă. Acesta a prezentat mai multe teorii conform cărora adolescenta încă trăiește sau că ar fi fost răpită. El a apărut din nou în presă, odată cu scandalul produs de moarte lui Emi Pian. El susține că ar fi fost amenințat de interlopi, chiar de oamenii lui Pian și vrea ca autoritățile să facă dreptate.

Alexandru Cumpănașu, amenințat de interlopi: „Nu îmi este teamă de voi!”

Odată cu dispariția nepoate sale, Alexandru Cumpănașu a devenit un personaj controversat, care primește atât susținere și admirație pentru eforturile de a-și găsi nepoata, dar și numeroase critici. Acesta a acuzat, joi, că a fost amenințat cu moartea într-un magazin din Capitală. El bănuiește că agresorul, care a fugit de la fața locului când a auzit că a fost sesizată poliția, face parte din clanul Duduianu.

Cu puțin timp în urmă, pe pagina personală de socializare, unchiul Alexandrei Măceșanu a scris un mesaj dur, la care a atașat și câteva imagini cu mesajele primite din partea interlopilor. Aceștia i-au transmis mesaje dure, prin care îi comunicau că îl vor ucide, că îl vor tăia. Cu toate acestea, Alexandru Cumpănașu nu se lasă intimidat. Acesta îi avertizează pe infractori că vor ajunge pe mâna oamenilor legii și este dispus să meargă oriunde pentru a se face dreptate.

„Clanurile interlope au scăpat de sub control. Această amenințare am primit-o acum câteva minute. Vă transmit atât: mai bine mor în picioare, decât să mor în genunchi. Nu îmi este teamă de voi, infractori ordinari. Cu o viață suntem datori toți. Dar eu cred că ați făcut o imensă greșeală acum. Indiferent că sunteți din clanul Duduienilor, alt clan sau doar niște golani ordinari sunt sigur că Poliția acum va acționa. Nu mai aveți scăpare. Nu mă voi opri din a arăta oamenilor cum amenințați, șantajați, împărțiți zone de influență sub amenințarea morții.”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Bărbatul nu este la primul episod de acest fel, în care viața i-a fost pusă în pericol. În urmă cu aproximativ o lună, susținea că el și soția au fost atacați de o persoană cu probleme psihice. Femeie care i-a atacat a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie din București.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top