Connect with us
O descoperire de ultimă oră în cazul Caracal: ce spune raportul medical despre Gheorghe Dincă

Știri

O descoperire de ultimă oră în cazul Caracal: ce spune raportul medical despre Gheorghe Dincă

Cazul Caracal a pus pe jar o țară întreagă acum câteva luni, înaintea pandemiei. Se pare că acest caz revine în atenția publicului cu noi date despre Gheorghe Dincă, omul acuzat de crima celor două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Apar noi dezvăluiri în cazul Caracal deoarece controlul fizic integral al inculpatului a relevat o nouă contradicție.

O descoperire de ultimă oră în cazul Caracal: ce spune raportul medical despre Gheorghe Dincă

Dosarul crimelor de la Caracal a ajuns în instanță cu puțin înainte de împlinirea termenului de 6 luni de la dispariția și vestea morții celor două fete. Dacă la început părinții încă mai aveau speranțe că fetele se află în viață, ulterior au înțeles că nu mai există nicio speranță.

Datele furnizate de DIICOT îl incriminează pe Gheorghe Dincă pentru următoarele acuzații: ucidere, ardere, violare, răpire și maltratarea fetelor. Aici ipotezele încă apar, cazul nu este încă închis. O ipoteză este apetitul carnal exacerbat al bărbatului. Avocata familiei Melencu a infirmat o astfel de supoziție pe baza concluziilor trase de medicul ce l-a examinat pe acuzat.

Medicul care l-a examinat pe acest bărbat a raportat disfuncționalități în acest domeniu din cauza vârstei înaintate a acestuia și nu poate fi etichetat „prădător.”

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu a declarat:

„Nu știu de ce profilerul, dacă era atât de implicat, n-a citit că în dosar există un raport de constatare al medicului legist, ca urmare a unei constatări făcute a doua zi, în 26 sau 27, când a fost reținut. Și așa cum l-a descris acel medic legist, Dincă nu era un om potent.

Aspectele pe care le descrie sunt mai degrabă apropiate, corespunzătoare vârsei, poate și pentru o peroană și mai în vârstă, așa cum este descris… I s-a făcut un control fizic integral inculpatului și nu este deloc potent.”

Părinții Luizei Melencu nu cred că fata este moartă și îi acuză pe procurori că nu au dovezi clare ale morții ei. Medicii legiști români, dar și specialiștii FBI au analizat fragmentele de oase și nu au confirmat că aparțin Luizei Melencu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top