Connect with us
Alina Ceușan este însărcinată. Modul inedit în care și-a anunțat fanii

Monden

Alina Ceușan este însărcinată. Modul inedit în care și-a anunțat fanii

Alina Ceușan, cunoscută publicului larg din emisiunea Asia Express, și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că va deveni mamă. Vedeta a postat un clip care i-a emoționat pe toți până la lacrimi!

Alina Ceușan este însărcinată. Modul inedit în care și-a anunțat fanii

Alina și soțul ei Raul Tișa s-au căsătorit în vara anului trecut și acum așteaptă primul copil. Cei doi s-au bucurat de o nuntă extrem de fastuoasă, mai ceva ca în povești, cu invitați numai unul și unul.

„Ai venit în viața mea ca o mașină puternică: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte toridă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să mă remarc, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să plec când e cazul, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată“, îi declara vedeta soțului ei.

Alina Ceușan urmează să nască în luna septembrie, însă a ales să își anunțe fanii abia acum printr-un filmuleț foarte emoționant care a adunat foarte multe reacții pe rețelele de socializare.

Suntem pregătiți pentru asta? Nu poți niciodată să fii cu adevărat pregătită sau cel puțin așa am auzit, însă asta este cea mai incitantă parte, nu-i așa?”, spune Alina în clipul video.

Alina ține un monolog pe tot parcursul filmulețului în care vorbește despre darul vieții, despre modul unic în care copilașul ce va veni pe lume le va schimba viața atât ei, cât și soțului său.

Avem atât de multe lucruri să îți spunem, să te învățăm și suntem siguri că și tu ai multe lucruri să ne înveți și tu. Se spune că viața este mult mai bună atunci când trăiești într-o stare de recunoștință și așa ne simțim acum, bebelușule. Cu dragoste, mama și tata”, spune Alina Ceușan, în clipul postat pe pagina de Instagram.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top