Connect with us
Asia Express revine cu sezonul 3 din 16 februarie. Realty show-ul poate fi urmărit și online

TV

Asia Express revine cu sezonul 3 din 16 februarie. Realty show-ul poate fi urmărit și online

Asia Express revine cu sezonul 3 la Antena 1 din 16 februarie. Emisiunea se va difuza de la ora 20:00 și va fi difuzată pe Antena 1 și live stream online pe Antena Play. Gina Pistol prezintă emisiunea și este gată să vă povestească tot ce s-a întâmplat.

Cine sunt concurenții Asia Express din sezonul 3?

Iată lista concurenților din sezonul 3 al reality show-ului.

  • Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor,
  • Speak și iubita lui, Ștefania,
  • Nico și fiica ei,
  • Alexandra, Adda și soțul ei,
  • Cătălin, Ristei și fratele lui,
  • Dan, Maria Buză și Lia Bugnar,
  • Alina Ceușan și Carmen Grebenișan,
  • Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun,
  • Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Cum poți urmări realty show-ul online

Asia Express poate fi urmărită și online pe siteul Antena Play, dacă aveți un abonament activ, sau pe platformele Telekom TV, Orange TV și Horizon GO de la UPC. Tot pe internet puteți vedea și rezumatele emisiunii, dar și înregistrări cu cele ma importante momente.

Cei 22 de concurenți au plecat pe 20 octombrie 2019 în Filipine și Taiwan pe Drumul Comorilor. Încă de la începutul emisiunii Oase a avut probleme de sănătate după o accidentare.

“Rolul meu este să le arăt celor de acasă locurile spectaculoase în care noi ajungem și oamenii pe care îi întâlnim în călătoria noastră. Pinatubo nu avea cum să nu fie pe harta Asia Express, așa că am petrecut acolo aproape o zi întreagă, locul este absolut spectaculos. Nu mi-am dat însă seama că soarele e permanent cu ochii pe mine. În Filipine e o căldură pe care mi-e greu să v-o descriu… E foarte, foarte, foarte cald.

Pe parcursul filmării, cu toată adrenalina de rigoare (da, am parte de adrenalină și sezonul ăsta, doar că e de un alt fel) nu mi-am dat seama că m-am prăjit la propriu. Seara însă au început frisoanele și mersul constant la baie… Am ținut-o așa toată noaptea, am avut nevoie și de intervenția medicului din echipă, că nu prea era de glumă. Eram și mai panicat la gândul că a doua zi aveam din nou filmare, iar aici nimic nu poate fi amânat, ritmul nu îți permite. Cu toate astea…Oasia Express continuă”, a povestit simpaticul coprezentator.

Gina Pistol și-a pus multe lucruri în bagaje

„De fapt, întrebarea este ‘Ce nu îți pui în bagaje’. Eu, de fapt, când încep să îmi organizez bagajele pentru Asia, nu mă întreb ce pun, ci ce nu îmi pun în bagaje pentru că sunt femeie, trebuie să apar pe sticlă și vă dați seama că am nevoie de foarte multe lucruri. Și nu e că mă pot întoarce oricând acasă ca să îmi iau un lucru pe care l-am uitat sau de care am nevoie. Și asta este o problemă foarte mare pentru mine – ce nu îmi pun în bagaje – pentru că nu am voie decât două genți pe care trebuie să le car în fiecare dimineață și seară” Gina Pistol, prezentatoare Asia Express.

DIn 16 februarie HUFF te ține la curent cu tot ce întmplă la Asia Express sub format live text. Aici vei putea vedea cele mai importante momente și video-uri cu concurenții pe Drumul comorilor.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top