Connect with us
Anamaria Prodan, mărturisiri dureroase: ”AM PIERDUT SARCINA”

Monden

Anamaria Prodan, mărturisiri dureroase: ”AM PIERDUT SARCINA”

Anamaria Prodan a fă cut dezvăluiri dureroase în cel mai nou episod din emisiunea ei ”Prodanca și Reghe. Prețul succesului”. Nimeni nu se aștepta ca sexy impresara să fie atât de sinceră chiar în fața camerelor de filmat.

Anamaria Prodan, mărturisiri dureroase: ”AM PIERDUT SARCINA”

Anamaria Prodan a lăsat mască pe toată lumea când a povestit despre sarcina avansată pe care a pierdut-o cu ceva timp în urmă. Evenimentul nefericit a marcat-o pentru totdeauna pe impresară, însp cu timpul ea s-a împăcat cu gândul că așa a fost ms bine pentru ea și familia ei.

„Puteam sã mai am încã un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a şasea. A fost pur şi simplu o intrerupere de sarcinã, aşa, spontanã. Am considerat cã întotdeauna Dumnezeu ştie ce e mai bine pentru mine şi pentru familia mea. Și cred cã ceva acolo nu a funcţionat şi decât sã fi nãscut un copil care ar fi avut probleme, probabil cã este mai bine cã s-a întâmplat aşa”, a declarat Anamaria Prodan.

În emisiunea trecută Anamaria a declarat că ș-ar dori să adopte un copil dintr-o țară săracă.

”Aș fi vrut să iau un copil, dar chiar să-l iau, din țările astea gen Somalia. Chiar să-l aduc și să-l cresc la mine acasă. Asta cu crescutul la distanță, că-i trimit un leu… e tot așa, hai să ne facem imagine! Nu, efectiv să-l iei să-i schimbi destinul. Nu te costă nimic! Mai contează că aduc un copil lângă copiii mei? Mai ales că ai mei sunt mari. Și să crești acum unul mic care se naște fără șansă… În Somalia n-are nicio șansă! Vedem!”, a spus Anamaria Prodan.

Citește și: Cine este femeia care i-a furat inima Prințului Charles. Nu este Camilla

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top