Connect with us
Cine este femeia care i-a furat inima Prințului Charles. Nu este Camilla

Vedete

Cine este femeia care i-a furat inima Prințului Charles. Nu este Camilla

Toată lumea se gândește la Camilla Parker atunci când vine vorba despre marea iubire prințului Charles, însă puțini sunt cei care îi cunosc adevărata poveste. Marea dragoste a prințului este o femeie pe nume Dale Tryon.

Cine este femeia care i-a furat inima Prințului Charles. Nu este Camilla

Dale Tryon este femeia pentru care Charles a avut o mare slăbiciunea. Ea a fost căsătorită cu Lord Anthony Tryon, unul dintre cei mai buni prieteni ai Prințului. Se pare că între Dale și Charles a fost mereu o relație specială, deși niciunul dintre ei nu a vrut să recunoască public.

Prințul si Dale Tryon

Prințul si Dale Tryon

„Acest lucru nu a fost niciodată dovedit, iar Tryon a negat întotdeauna zvonurile, mai ales că Charles împărţea momente de romantism şi cu Camilla”, a povestit o persoană foarte apropiată de familia regală.

Se pare că Dale Tryon ar fi fost atât de îndrăgostită de Charles, încât și-a botezat băiatul cu numele prințului. Din păcate copilul a murit la numai 3 luni de la moartea prințesei Diana.

Cu toate acestea, prințul Charles s-a recăsătorit cu Camilla după moartea Dianei. Cei doi ar fi avut o relație și în timpul căsniciei prințului cu cea mai iubită prințesă a Marii Britanii. Diana a dezvăluit la un moment dat conversații intime dinte prinț și Camilla, acestea fiind de-a dreptul șocante.

”Aş vrea să fiu deasupra ta, jos şi sus, în şi afară. În mod special, înăutru şi afară. (…) Am nevoie de mai multe ori pe săptămână. Aş vrea să trăiesc în pantaloniă tăi sau ceva. Mi-ar fi mult mai uşor. Să mă transform într-un ”Tampax” (absorbant).”, i-ar fi zis Charles.

Camilla Parker a replicat: ”Oh, Charles eşti un idiot. Ce idee minunată!”

Citește și: Nicole Cherry a ajuns de urgență la spital! Ce probleme are artista

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top