Connect with us
Anda Adam își anunță divorțul: semnul despărțirii iminente

Monden

Anda Adam își anunță divorțul: semnul despărțirii iminente

Încă un cuplu din showbiz care părea solid este la un pas de divorț. Anda Adam și soțul ei, Sorin se apropie de despărțire? Deși nu au anunțat nimic oficial, există semne clare că divorțul este aproape. Află din rândurile de mai jos ce se întâmplă cu cei doi.

Anda Adam își anunță divorțul: semnul despărțirii iminente

Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu și-au oficiat relația în vara anului 2015 când au organizat o petrecere de vis pe marginea lacului Snagov. În timp au avut o fetiță, Evelin, o copilă frumoasă care le dă energie în fiecare zi. Deși s-au ținut departe de ochii presei, se pare că ajung în mijlocul știrilor făra să vrea.

Anda a oferit primele indicii că relația dintre ea și tatăl copilului s-a consumat. Aceasta renunțat să mai poarte verigheta de căsătorie. Ultimele sale poze postate pe rețelele de socializare o arată fără urmă de inel pe degetul inelar. Mai mult, cei doi nici nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. De asemenea, nici nu a mai postat poze cu soțul în online.

Acum un an, Anda vorbea despre faptul că își dorește al doilea copil. Aceasta declara în felul următor:

„Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin,” conform Libertatea de pe luna aprilie.

Anda Adam a fost cap de afiș cu relația cu Victor Slav și Cătălin Botezatu, iar despărțirea a ținut-o în atenția presei pentru o perioadă îndelungată. Totuși, se pare că nici cu acest bărbat lucrurile nu au fost roz. După cum zice cântecul: All good things come to an end. Toate lucrurile bune ajung la un final.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top