Connect with us
Ordonanța nr. 11 din 11 mai 2020. Anunț de ULTIMA ORĂ al lui Marcel Vela

Știri

Ordonanța nr. 11 din 11 mai 2020. Anunț de ULTIMA ORĂ al lui Marcel Vela

Marcel Vela a anunțat ordonanța nr. 11 din 11 mai 2020. Ministrul a precizat care sunt măsurile care vor fi implementate după data de 15 mai, când expiră starea de urgență în România.

Ordonanța nr. 11 din 11 mai 2020. Anunț de ULTIMA ORĂ al lui Marcel Vela

Marcel Vela a anunțat că orașul Țăndărei va ieși din carantină. Totodată, el a mulțumit tuturor românilor că au respectat regulie impuse de autorități în starea de urgență și i-a îndemnat pe aceștia să țină cont în continuare de faptul că acest virus nu va dispărea odată cu starea de urgență.

„Astăzi am emis Ordonanța Nr. 11 din 11 mai 2020, care reglează unele aspecte ce țin de continuarea unor măsuri. Primul punct legat de suspendarea zborurilor Spania – România și invers, până în 14 mai. Referitor la personalul navigant, nu e obligat să intre în carantină dacă vine din zonă roșie sau galbenă.

O altă decizie, a fost aprobată solicitarea comitetului județean pentru situații de urgență Ialomița, de a ridica carantina pentru Țăndărei. Știu că nu a fost ușor, că ați răbdat, că ați depus eforturi. Trebuie să ne bucurăm că mulți români sunt astăzi printre noi, datorită dumneavoastră. Fiecare ați fost un erou, că ați fost medici, că ați fost în forțele de ordine și ați protejat cetățenii, fie că ați suferit în zone de carantină sau ați stat în izolare, fie că ați lucrat într-o brutărie și ați frământat pâinea cea de toate zilele, sau ați condus un autobuz, sau ați trudit la locul de muncă. Fiecare sunteți un erou.

E păcat să stricăm ce am făcut bun în două luni. Eroi sunteți și dumneavoastră, bunicii și părinții, cei care ați explicat de ce trebuie să stea acasă, să se păzească, să nu se bucure de soare, să nu meargă în vacanța de 1 mai la mare, alții ați suferit nemergând la biserică.

Acest virus nu ia pauză, nu se odihnește și nici nu intră în vacanță. Mă bazez în continuare pe dumneavoastră că vom avea grijă de sănătatea tuturor. Suntem ctitori la o pagină importantă din istoria României. Mulțumesc pentru efort, dăruire și patriotism. Multă sănătate”., a declarat ministrul Marcel Vela.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top