Connect with us
Anda Adam și soțul ei au dat cărțile pe față. Ce se întâmplă de fapt între ei

Monden

Anda Adam și soțul ei au dat cărțile pe față. Ce se întâmplă de fapt între ei

În ultimele zile au circulat în presă zvonuri conform cărora Anda Adam divorțează de soțul ei. Fanii au fost indignați și au lăsat o sumedenie de comentarii pe rețelele de socializare, iar artista se pare că s-a săturat de această situație și a vrut să clarifice tot. Mai preciez, soțul ei este cel care a făcut un prim pas pentru a le arăta tuturor care este relația dintre el și Anda.

Anda Adam și soțul ei au dat cărțile pe față. Ce se întâmplă de fapt între ei

Toate zvonurile despre divorțul celor doi au pornit de la faptul că au fost văzuți fără verighete și că nu pe rețelele de socializare ei nu au mai postat fotografii împreună. De aici a pornit o întreagă teorie că Anda și tatăl fetiței sale nu mai formează un cuplu. IAtă că el a vrut să lămurească situația și a postat o fotografie în care apare alături de soia sa. Cei doi par foarte fericiți.

Anda Adam a fost invitată la o emisiune tv unde a vorbit foarte puțin despre mariajul ei, însă a dat d eînțeles că nu este vorba despre divorț.

”Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.r. divorț). Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o”, a afirmat Anda Adam.

Totuși, ea a dat de înțeles că au existat câteva probleme în familie, însă se pare că ele nu au fost atât de importante precum s-a scris în presă.

„Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculații. M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorțat. Ca să concluzionez, când voi pune pe rețelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeți. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, a declarat frumoasa vedetă.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top