Connect with us
Cum a reacționat Anda Adam la zvonurile despre divorț: "Nu sunt genul care să își spele rufele în public!"

Vedete

Cum a reacționat Anda Adam la zvonurile despre divorț: „Nu sunt genul care să își spele rufele în public!”

Anda Adam a intrat în atenția publicului, după ce au apărut zvonuri conform cărora artista ar fi divorțat de soțul ei. Unele detalii observate în mediul online susțin aceste ipoteze. Anda și soțul ei nu mai au fotografii împreună și nu se mai urmăresc reciproc pe o rețea de socializare. În plus, cei doi nu mai poartă de o vreme bună nici verighetele. Anda Adam a urmărit tot ceea ce s-a spus despre mariajul lor și a decis să reacționeze pentru a-i lămuri pe fanii ei.

Cum a reacționat Anda Adam la zvonurile despre divorț: „Nu sunt genul care să își spele rufele în public!”

Artista a vorbit pentru prima dată despre situația căsniciei sale și a decis să pună capăt tuturor speculațiilor care au circulat în ultimele zile, în urma cărora a primit numeroase telefoane. Astfel, Anda Adam a mărturisit că, deși între ea și soțul ei au apărut anumite nemulțumiri, cei doi sunt încă împreună. Ea le-a transmis fanilor săi că este un on asumat și că atunci când va fi nevoie, ea va comunica pe rețelele de socializare principalele evenimente din viața sa. În plus, ea nu a vrut să intre prea mult în detalii despre acest subiect, precizând că niciodată nu și-a expus viața personală.

„Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.red. divorț). Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o. Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculații. M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorțat. Ca să concluzionez, când voi pune pe rețelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeți. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare.”, a declarat artista.

Și în trecut, Anda a recunoscut că există anumite neînțelegeri și discuții contradictorii între ea și soțul său, deși consideră ca succesul unei relații constă în comunicare.

Anda își dorește al doilea copil

În urmă cu un an, artista vorbea despre faptul că și-ar mai dori un copil în viitor. Deși ar fi vrut ca acest vis să se împlinească în 2020, program încărcat nu i-ar fi permis acest lucru. Fetița ei Evelin este foarte încântată de această idee și spune că își dorește un frățior și s-a gândit chiar și la un nume pentru el, respectiv David.

„Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin.”, a declarat Anda Adam.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top