Andra PRIMA REACȚIE după ce a fost dată afară de la Vocea României

25.06.2019
Andra PRIMA REACȚIE după ce a fost dată afară de la Vocea României

Andra a ținut astăzi prima pagină a presei online, artista a fost dată afară de la Vocea României și înlocuită de Horia Brenciu. Motivele pentru care Andra ar fi fost înlocuită sunt „lipsa de timp”, dar HUFF.ro a aflat motivele reale pentru care a fost înlocuită din show.

Declarația oficială a Andrei despre plecarea de la Vocea României

După un an în care am încercat să fac parte și din juriul de la Românii au talent, și din grupul de antrenori de la Vocea României, să am și două turnee simultan (Tradițional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| și Live & Crunchy), plus videoclipuri și colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop.

Andra dată afară de la Vocea României
Andra dată afară de la Vocea României

Vocea României este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit sa renunț la fotoliul meu roșu, știind că este cea mai bună decizie acum! De Românii au talent sunt mult mai atașată după 9 sezoane încheiate. Așa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă Vocii României și le urez succes prietenilor și colegilor mei care sunt acolo”, a fost mesajul transmis de Andra.

Citește și: Andra dată afară de la Vocea României. SURSE: motivul real pentru care a fost scoasă din show