Connect with us

Monden

Andreea Antonescu, clipe de groază la Survivor. Faimoasa a fost jignită și criticată aspru

Survivor este una dintre cele mai complicate competiții. Aici rămân doar cei mai puternici concurenți, care au o bună pregătire sportivă, se adaptează cu greu situațiilor dificile și au un psihic puternic.În ultima vreme, tot mai mulți concurenți au părăsit competiția, motiv pentru care a fost nevoie de noi participanți.

Andreea Antonescu este noua concurentă de la Survivor 2021. Nici bine nu a ajuns în Republica Dominicană, că au și început criticile și atacurile la adresa ei.

Andreea Antonescu, criticată dur de Zanni

Andreea Antonescu este noua concurentă de la Survivor. Celebra cântăreață este foarte determinată și speră că va ajunge departe în competiție, având în vedere că a venit destul de târziu în Republica Dominicană, cu forțe proaspete. Deja știe cum stau lucrurile acolo, pentru că a urmărit emisiunea și știe ce are de făcut.â

Andreea Antonescu a reușit deja să atragă critici la adresa ei. Controversatul Zanni, care deja a fost implicat într-o mulțime de certuri cu colegii săi, nu a lăsat-o în pace nici pe Andreea și deja a început să o atace. El a spus despre Faimoasă că a fost asemănată cu Alexandra Stan, dar nu crede că are rost această comparație, pentru că Alexandra era ceva mai fricoasă, însă Andreea nu are frici.

Totuși, are o părere proastă despre ea și crede că nu va face față deloc acestei competiți și nu se va mobiliza, oricât va încerca. Zanii spune despre noua sa colegă că este foarte stângace și nu-și poate controla corpul așa cum trebuie și nu are nicio șansă în această competiție grea.

„Colegii spun că e Alexandra Stan doi, dar nu. Alexandra nu trecea de o scară, ea avea frici. Andreea nu are multe frici, dar nici vână în sânge. Ea nu știa să arunce, picior cu mâna greșită. Sunt oameni care au nevoie de instrucțiuni pentru membrele pe care le au. Nu mi se pare că are vreo șansă să se mobilizeze, e imposibil”, a declarat Zanni.

Colegii au încredere în Andreea

Ceilalți Faimoși au primit-o cu drag pe Andreea. S-au oferit să-i prezinte zona și locurile în care va trebui să meargă la nevoie și chiar au încredere în ea că va reuși.

Culiță speră că artista se va adapta și va reuși să aducă puncte echipei și știe că este greu începutul, dar are încredere că se va mobiliza. Totuși, el crede că echipa lui este dezavantajată, pentru că Războinicii au primit mai mulți concurenți decât ei și echipa albastră este mai numeroasă.

„Am o stare bună de spirit, suntem bine, ne-am înțeles bine, nu au mai existat certuri, mergem înainte. Am o presimțire că suntem dezavantajați, pentru că lor le-au venit forțe proaspete, nouă doar una. O să aducă și Andreea două puncte, avem încredere în ea, s-a antrenat ieri. O să vedeți că o să aducă două puncte. O vreau pe Georgiana înapoi.”, a spus Culiță Sterp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top