Connect with us
Alexandra Stan, reacție după ce s-a uitat de la Survivor. Ce a deranjat-o pe fost Faimoasă

Vedete

Alexandra Stan, reacție după ce s-a uitat de la Survivor. Ce a deranjat-o pe fosta Faimoasă

Alexandra Stan este una dintre fostele concurente de la Survivor. Fosta Faimoasă a fost trimisă acasă din cauza unor probleme de sănătate care s-au accentuat odată cu trecerea timpului, lipsa hranei și condițiilor grele de trai. Ce spune vedeta acum despre colegii ei, când îi vede pe micile ecrane.

Alexandra Stan, dezamăgită de atitudinea colegilor

Alexandra Stan a revenit în țară, unde s-a întors la vechile sale obiceiuri. Artistei i-a fost foarte dor de mâncarea de acasă, motiv pentru care a dat iama în sarmale și biscuiții preferați imediat ce a ajuns.

Pe lângă mâncare și tabieturi, a început să privească din nou și la TV, în special la Survivor 2021. Ea a remarcat nedreptățile de acolo și avea tendința să intervină, așa cum făcea în Republică. În plus, ea a mărturisit că a văzut și din fața televizorului cât de misogini sunt băieții din echipa Faimoșilor.

„Am ajuns acasă în România. E prima oară când mă uit la tv, la Survivor. E super aiurea să te uiți la tv, zici că-mi vine să le răspund la ăștia. Are dreptate Miruna ce spune! Așa e, barbații la noi au fost foarte misogini de la început, dar femeile sunt mai bune la Războinici, dar și bărbații de acolo au fost mai slabi’, a subliniat Alexandra Stan.

Cum a schimbat-o Survivor pe Alexandra Stan

Alexandra Stan a plecat acasă din cauza problemelor de sănătate. Medicul i-a spus că nu mai este aptă să participe la reality show-ul de la Kanal D din cauza stării de sănătate, motiv pentru care a fost eliminată. În ultima vreme, ea a cuza dureri de stomac, simțea că este slăbită și plângea tot mai mult.

Deși și-ar fi dorit să stea mai mult la Survivor, Alexandra Stan nu este deloc dezamăgită, ba din contră. Ea este mulțumită de faptul că a reușit să-și învingă mai multe temeri, precum cea de întuneric, care îi dădea mari bătăi de cap.

Ea spune că Survivor a fost o competiție extrem de complexă, care a schimbat-o mult și a ajutat-o să se dezvolte pe toate planurile. Ea a reușit să atingă performanțe sportive la care niciodată nu s-ar fi așteptat, având în vedere că nu are mare legătură cu sportul.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top