Connect with us
Andreea Mantea a rupt tăcerea! Ce spune despre așa-zisa relație dintre ea și Victor Slav

Monden

Andreea Mantea a rupt tăcerea! Ce spune despre așa-zisa relație dintre ea și Victor Slav

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, au început să se facă foarte multe speculații privind viitorul lui Victor Slav.

În timp ce Bianca s-a cuplat cu Tristan Tate, Victor este, deocamdată, burlac. Cu toate acestea, mulți au prevăzut o relație și pentru prezentatorul de la WOWbiz.

S-a spus, astfel, că Victor Slav ar avea o relație mai mult decât amicală cu Andreea Mantea, colega sa de platou de la Kanal D.

După ce în presa tabloidă zvonurile s-au înmulțit, Andreea Mantea a explicat care este situația cu ea și Victor Slav.

„Între mine și Victor Slav nu există nicio altă legatură în afară de cea profesională! Nu am avut, nu avem și nici nu o să avem o relație, pentru că nu este cazul!

Suntem colegi de platou, la o minunată emisiune, unde facem o treabă foarte buna împreună! Doar atât!”, a explicat Andreea Mantea pentru WOWbiz.ro.

Astfel, atât prezentatoarea TV, cât și Victor Slav sunt singuri și își dedică timpul liber copiilor lor, pe care îi au din relații anterioare.

Ce spune Andreea Mantea despre tatăl copilului său

Andreea Mantea a avut o relație cu luptătorul Cristi Mitrea, iar cei doi au devenit și părinții unui băiețel pe nume David Andrei.

Relația lor nu a trecut, însă, testul timpului, iar realizatoarea TV s-a despărțit de Cristi și a rămas să își crească singură fiul.

Recent, în presa tabloidă au apărut imagini cu Cristi împreună cu fiul său și au început speculațiile conform cărora acesta s-ar fi împăcat cu Andreea Mantea.

Ea a vorbit despre aceste aspecte și a lămurit ce se întâmplă cu tatăl copilului ei.

“Relatia dintre ei (Cristi si fiul sau – n.r) este una normala si foarte frumoasa. Se inteleg foarte bine si petrec timp impreuna, asa cum este si firesc sa se intample.

Cristi este un tata grijului si asta imi confera mie un confort atunci cand il stiu pe David plecat cu el la plimbare.

Eu si Cristi avem o relatie de prietenie, si tot ceea ce facem este pentru binele lui David”. a spus Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Andreea s-a îndrăgostit de câştigătorul de la “Burlăciţa” în 2014, dar sentimentele nu au fost reciproce. Luptătorul Cristian Mitrea (34 de ani) a părăsit-o când era însărcinată cu bebeluşul lor.

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate: “Nu îl văd pe Victor…

Citește și: Cel mai bun prieten al Biancăi Drăgușanu: „Se pregătește de nuntă. A dat deja petrecerea burlăcițelor”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top