Connect with us
Carmen Harra, previziuni despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate: "Nu îl văd pe Victor...

Monden

Carmen Harra, previziuni despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate: „Nu îl văd pe Victor…

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit, iar prezentatoarea de la „Te vreau lângă mine” și-a regăsit fericirea în brațele lui Tristan Tate.

Cu toate acestea, există oameni care nu văd cu ochi buni această relație și spun că nu va dura.

Printre ei se numără și clarvăzătoarea Carmen Harra. Aceasta le-a spus celor de la cancan.ro că Bianca se va despărți în cele din urmă de Tristan.

Ea vede un viitor nefast pentru acest cuplu.

„Are foarte multă chimistrie sexuală, e bazată pe atracție sexuală. El e numărul 3, ea e 2 și potrivirea este puternică la nivel fizic.

Sunt oameni care se atrag extraordinar de mult fizic. Nu înseamnă că neapărat rămân împreună, că eu asta nu anticipez să se întâmple. Ceea ce a făcut acum o să continue să facă, ba mai mult, ce i-a făcut ea lui Slav, o să îi facă băiatul ăsta ei, mai devreme sau mai târziu.

Deci ea a înșelat, a trădat și aceeași înșelare și trădare o să aibă loc din partea lui față de ea. Relația asta are un viitor temporar, nu este ceva care să meargă mult timp.

În momentul când o să se trezească din situația asta, o să vrea să se întoarcă, dar eu nu îl văd pe Victor să o vrea înapoi.  

Ea o să încerce să rămână cu bărbatul ăsta, dar el o să îi joace în final niște fente, nu îl văd deloc serios, chiar dacă pretinde că este. Victor o ținea în frâu, o balansa, de aia a și făcut un copil, față de băiatul ăsta care este mult mai superficial, care nu are profunzimea, tenacitatea lui Victor”, a spus Carmen Harra pentru Victor Slav.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri inedite: „Nu îmi venea să cred. Stăteam și mă uitam la el…”

Citește și: Cristi Brancu, acuzații dure la adresa iubitului Biancăi Drăgușanu: „E un nimeni în Anglia”

1 Comment

1 Comment

  1. Danny

    2018-06-29T15:06:36+03:00 at 15:06

    Normal ca asa se va intampla inca o alta victima a DIVEI care a pus botul pacat de baiat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top