Connect with us
Andreea Marin a spus totul despre Mihaela Rădulescu: "Rivalitatea dintre mine și ea..."

Monden

Andreea Marin a spus totul despre Mihaela Rădulescu: „Rivalitatea dintre mine și ea…”

Despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-a spus că nu ar avea cea mai bună relație. Cele două au fost căsătorite cu Ștefan Bănică Jr., dar ambele mariaje s-au încheiat cu divorț.

După mai multe relații eșuate, ambele și-au găsit fericirea alături de alți bărbați, „Diva de Monaco” alături de Felix Baumgartner, iar „Zâna” alături de Adrian Brîncoveanu.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au luat parte, în urmă cu un an, la emisiunea „Uite cine dansează”, de la Pro TV.

Cu ocazia aceasta, Andreea a vorbit despre  așa-zisa rivalitate cu Mihaela și i-a făcut acesteia o caracterizare

“Aş caracteriza-o, într-un cuvânt, pe Mihaela Rădulescu ,ca fiind vulcanică. Şi eu sunt o furtună, în sensul bun al cuvântului. Furtuna din mine ţine de modul în care privesc viaţa. Iubesc viaţa. Rivalitatea dintre mine şi Mihaela Rădulescu a fost o chestiune inventată şi, după aceea, alimentată, dar nu de către mine.

Astăzi suntem doi oameni maturi, profesionişti, care trebuie să punem umărul la succesul acestui show”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin are o fetiță împreună cu Ștefan Bănică, de care s-a despărțit în 2013. În același an, vedeta s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk, însă la finalul anului trecut, vedeta a anunțat că divorțează. Aceasta a mai fost căsătorită și cu Cristian Gheorghiță (1995–2000).

Mihaela Rădulescu, născută Ţiganu, a fost căsătorită de trei ori şi tot de trei ori a şi divorţat. În 1989, vedeta TV s-a măritat cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat ulterior, motiv pentru care fostul soţ a dat-o în judecată.

A doua oară, în 1997, Mihala Rădulescu s-a căsătorit cu artistul Ştefan Băniă Jr., de care s-a despărţit din cauza infidelităţii cântăreţului, după cum a spus chiar ea.

Vedeta s-a căsătorit apoi cu Elan Schwartzenberg, un potent om de afaceri de origine israeliană, pentru care vedeta a adoptat religia iudaică. Acest mariaj s-a încheiat după trei ani.

Citește și: Primul soț al Mihaelei Rădulescu, declarații incendiare: “Am prins-o cu…”

Citește și: Dan Capatos la cuțite cu Andreea Marin – Ce s-a întâmplat între cei doi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top