Connect with us
AQUENE lansează single-ul și videoclipul „Banal”

Monden

AQUENE lansează single-ul și videoclipul „Banal”

AQUENE lansează single-ul și videoclipul „Banal”

După 3 ani de când este parte a fenomenului „Vocea României”, ca backing vocal, AQUENE, realizatoarea emisiunii „How to TikTok”, lansează „Banal”, primul său single, alaturi de un videoclip-poveste.

Single-ul „Banal” este compus de către AQUENE alături de Tudor Ion, iar videoclipul, regizat de către Robert Nizzoi, îl are ca protagonist pe dansatorul și coregraful Andrei Angelescu, prezent anul acesta pe scena Eurovison, alături de WRS.

Ca o completare a  piesei „Banal”, AQUENE lansează și un TikTok Dance Challenge, aflat la finalul videoclipului.

„Toată lumea e iubitoare, dar, până la urmă banalul intră peste noi. Dacă ne e frică să admitem asta și să fim sinceri cu partenerul, relația se cam încheie… Eu am trăit experiența banalului într-o realitate virtuală, dar sunt mega-curioasa să văd ce vi se pare vouă banal, așa că am pornit un challenge pe TikTok, în care să spuneți tot ceea vi se pare #banal.”, spune AQUENE

Despre AQUENE

Alexandra Costache AKA AQUENE, s-a născut în București, a urmat Liceul de muzică și  a absolvit Universitatea Națională de Muzică. Din anul 2018 este din backing-vocal  „Vocea României” și din anul 2020 este realizatoarea și host-ul emisiunii „How to TikTok” difuzată pe VOYO și Protvplus.ro.

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top