Connect with us
Cauți un împrumut online rapid? De ce creditul de la casa de amanet TEZAUR este una dintre cele mai bune soluții

Știri

Cauți un împrumut online rapid? De ce creditul de la casa de amanet TEZAUR este una dintre cele mai bune soluții

Cauți un împrumut online rapid? De ce creditul de la casa de amanet TEZAUR este una dintre cele mai bune soluții

În lumea de astăzi, stilul de viață al oamenilor este destul de agitat și avem senzația că nimeni nu are timp de pierdut. Prin urmare, în loc să te plimbi prin oraș pentru a găsi o casă de amanet, TEZAUR te ajută să treci peste intermediari și să obții un împrumut online, într-un timp scurt, mai profitabil și mai rapid decât la o casă de amanet clasică.

TEZAUR  este cel mai important grup de servicii financiare nonbacare din capitală, are o experiență impresionantă – de peste 20 de ani în acest domeniu. Este cel mai valoros brand și lider al pieței de amanet din București, și-a început activitatea cu încredere, prin deschiderea mai multor agenții de amanet în cele mai bune zone din acest oraș, realizate toate la același nivel de lux, conform celor mai înalte standarde de calitate și securitate.

Cum să obții un împrumut de bani, într-un timp scurt?

Spre deosebite de un împrumut personal, un împrumut de amanet este o modalitate mult mai rapidă de a obține banii necesari. Poți accesa acum serviciul Tezaur Amanet de Acasă pentru a primi un împrumut în bani. Acesta este primul serviciu online de creditare din România, cu garanții din aur, care are cele mai convenabile servicii financiare pentru clienții din București, cât și pentru cei din alte orașe din țară.

Pentru a obține un împrumut de amanet, trebuie să accesezi acest serviciu, pentru a amaneta garanțiile din aur foarte rapid și profitabil. Tezaur are cel mai bun comision de pe piață, iar banii îi primești direct în contul bancar, după acceptarea ofertei. Dacă îți dorești o estimare inițială a sumei împrumutului, poți face foarte ușor asta pe site. Cu acest serviciu convenabil, ai și alte avantaje:

  • Poți amaneta oricând, din confortul casei;
  • Obiectele din aur vor fi ridicate de un curier, în ziua stabilită de tine, la ora pe care o vei alege;
  • După ce bunurile ajung la agenție, ele vor fi evaluate corect și rapid de specialiștii de aici și păstrate în condiții de înaltă securitate;
  • Rambursarea convenită a împrumutului o poți realiza oricând, iar contractul pe care l-ai încheiat cu agenția îl poți reînnoi în fiecare lună;
  • După achitarea integrală a sumei din contract, îți poți recupera și bunurile din aur.

La Tezaur poți face un credit online cu garanții din aur.

TEZAUR Investment Group face parte din Grupul TEZAUR, care oferă clienților oricând un credit rapid, în doar 5 minute. Dacă ai nevoie de bani urgent, poți obține și tu un credit rapid doar cu un act de identitate și o garanție din aur. Poți amaneta o bijuterie, un ceas sau o monedă din aur și obții banii pe loc. Tezaur îți oferă un contract de amanet cu garanție pe o perioadă de 30 de zile, dar cu posibilitatea de prelungire.

Prin acest serviciul online de creditare obții și alte avantaje:

  • Ai posibilitatea de a rambursa împrumutul făcut, oricând;
  • Ai cel mai bun comision de pe piață;
  • Dacă ai amanetat mai multe obiecte, poți achita unul dintre ele și îl poți lua în aceeași zi acasă;
  • Ai posibilitatea de a adăuga sau de a retrage obiecte, fără a achita contractul;
  • Dacă ai nevoie de mai multe informații, ai parte la Tezaur de cea mai bună consultanță.

În prezent, în București există 49 de agenții Tezaur deschise în cele mai importante zone ale orașului. De asemenea, oamenii pot accesa acest brand și pe Internet, pe www.tezaurshop.ro. În acest magazin online ei pot cumpăra bijuterii unice din aur la prețuri accesibile, chiar din confortul casei. Gama de produse este variată și include bijuterii unice din aur alb, galben și roz, cât și bijuterii cu diamante din aur de 14 K și 18 K.

Bijuteriile se pot achiziționa și în rate, cu un avans de 20%. Pentru asta se semnează un contract de tip amanet și se achită avansul respectiv. Dobânda la contract este mică, de 0,01% pe zi.

Dacă ai nevoie să schimbi bani în euro sau dolari, Tezaur are și activități de schimb valutar. Agenția oferă clienților cursuri valutare standard competitive și posibilitatea de a negocia un curs preferențial, care depinde de suma de bani respectivă, ce va fi vândută sau cumpărată.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top