Connect with us
Betty Salam sare în apărarea tatălui ei. Ce spune despre declarațiile bunicii sale

Monden

Betty Salam sare în apărarea tatălui ei. Ce spune despre declarațiile bunicii sale

Betty Salam, fiica manelistului Florin Salam, sare în apărarea tatălui ei după ce fosta lui soacră ia- adus acuze grave cu privire la felul în care o trata pe Fănica. fosta lui soție s-a stins în anul 2009 din pricina unui cancer galopant care i-a distrus tot organismul. Copiii au rămas în grija manelistului și iată că după atâția ani sar în apărarea lui atunci când este acuzat de lucruri grave. Mama fostei sale soții, dar și fratele acesteia susțin că Fănica nu era tratată așa cum ar fi trebuit de soțul ei și că durerea lui nu a fost atât de mare precum a lăsat el să se vadă.

Betty Salam sare în apărarea tatălui ei. Ce spune despre declarațiile bunicii sale

Declarațiile familiei fostei soții a lui Salam sunt de-a dreptul șocante, mai ales în contextul în care vin la mai bine de 10 ani de când femeia s-a stins răpusă de boală. Cei doi susțin că manelistul o trata urât pe Fănica și chiar o agresa atunci când era provocat.

”El era orgolios, ceva de spuneai de soră-sa sau de mă-sa sau de ta-su o bătea, o spărgea cu bătaia! Mama îi spune în dimineața aia: Florine, uite care e treaba, trebuia să merg la medic cu ea de două săptămâni și nu merge. Știți ce a spus Regele Florin Salam de prințesa lui, Fănica? Auziți, aveți grijă voi, banii sunt în seif, duceți-va și faceți.-o bine. Exact așa a spus. A spus aşa: am banii în seif, luați toți banii, faceți-o bine! Că dacă nu o faceți bine, eu voi plânge o zi, două, trei, dar voi o să plângeți toată viața! O să aveți rană în piept.

Sora sa m-a amenințat, are un bărbat foarte puternic, îl știe toată lumea pe Fabian, bărbatul lui Nuţi. Am chemat Poliția când am auzit că mă amenință. A, tu mă ameninți. A spus să am grijă de mine să nu rămân în cărucior”, au declarat mama și fratele Fănicăi, pentru Antena Stars.

După aceste declarații Betty Salam, fiica artistului, a decis să îi ia apărarea tatălui ei și să lămurească situația dificilă în care familia ei se află în aceste momente. Ea a infirmat tot ceea ce au declarat bunica și unchiul ei și a pus accent pe faptul că manelistul a avut mare girjă de ea și fratele ei după ce mama lor nu a mai fost printre noi.

”Nu este nimic adevărat din ce se spune. Tatăl meu este un om foarte ocupat. Muncește de la vârsta de 15 ani. El nu are timp să stea nici la un film. Spun din suflet și sincer, că nu are timp de absolut nimic și uite că așa și-a făcut totuși timp de noi. Ne-a crescut, ne-a dat o educație frumoasă și am învățat tot ce-i mai bun de la el. Nu mai judecați dacă nu cunoașteți adevărul”, a spus cântăreața.

Florin Salam a fost căsătorit cu Fănica timp de 12 ani și a suferit enorm după moartea acesteia. El a rămas în urma ei cu doi copii mici pe care a trebuit să îi crească singur, ajutat de surorile sale. Mama copiilor s-a sitns în anul 2009 din cauza unei ciroze hepatice.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top