Connect with us
Florin Salam primește acuzații grave din partea fostei sale soacre. Nu a mai fost la mormântul Fănicăi de 7 ani

Vedete

Florin Salam primește acuzații grave din partea fostei sale soacre. Nu a mai fost la mormântul Fănicăi de 7 ani

Cunoscutul cântăreț, Florin Salam, și-a pierdut soția în urmă cu 11 ani. Aceasta avea doar 27 de ani și ajunsese într-o stare gravă din cauza unei ciroze hepatice. În urma unei septicemii și a unui blocaj renal, tânăra a pierdut lupta cu viața. Vestea a venit ca un fulger pentru familie și apropiați, dar și pentru Florin. Acesta și-a refăcut viața în 2014 și are trei copii cu actuala sa iubită, Roxana Dobre. Se pare că el ar fi rupt legăturile cu familia regretatei sale soții, iar mama acesteia i-a adus acuzații grave.

Florin Salam primește acuzații grave din partea fostei sale soacre. Nu a mai fost la mormântul Fănicăi de 7 ani

Mama Fănicăi a declarat că Florin Salam, deși este foarte iubit și apreciat de fanii săi, nu este ceea ce pare. El a rupt legătura cu tot ce ține de fosta sa familie. Cele mai grave acuzații au fost cele conform cărora el nu ar mai fi mers la mormântul soției sale de 7 ani, nici măcar la sărbătorile importante. În plus, el ar fi refuzat să participe și la parastase. Deși este un om foarte ocupat, fosta lui soacră crede că nu poate justifica aceste fapte. Cei doi copii ar fi singurii care își mai vizitează mama la cimitir o dată pe săptămână, alături de bunica și unchiul lor.

„De 7 ani n-a mai trecut pe acolo. Copiii au mai mers, o dată pe săptămână merg cu noi, miercurea sau duminica. Florin nu vine cu noi. În altă parte se poate duce, îl înțeleg, cântă, dar de Paște nu putea să-i ducă lumină? De Crăciun, de ziua ei? De 7 ani nu a putut să treacă? Sunt multe probleme de când a murit fata mea, dar au fost copiii mici. Nu mai pot să suport, el a făcut ce a făcut. L-am mai chemat la parastase, a zis că vine, nu a venit. Nu am avut ce să-i fac. Cântă ca să-l ia lumea în brațe, nu-l doare cum mă doare pe mine, vrea doar să fie aplaudat, dar când o să știe lumea n-o să-l mai aplaude.”, a mărturisit femeia.

Regele manelelor a anunțat că se va căsători cu cea care i-a dăruit trei copii. Acesta a făcut marele anunț în timpul unui live. Astfel, el a dezvăluit tuturor că vrea să își facă fericită femeia cu care are o relație de 6 ani și să o ducă la altar. După ce va trece pandemia și toate restricțiile vor fi ridicate, după următoarele 6-8 de atunci va organiza evenimentul mult așteptat.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top