Connect with us
Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție azi noapte. Se teme pentru viața ei și a fetiței sale

Monden

Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție azi noapte. Se teme pentru viața ei și a fetiței sale

Bianca Drăgușanu trece prin momente foarte grele, după ce a fost amenințată în toiul nopții de trei bărbați. Vedeta a ajuns de urgență la Poliție împreună cu avocatul ei, pentru a depunde plângere. Situația ete una gravă, mai ales pentru că Bianca se afla în casă doar cu fetița ei când a primit telefoanele de amenințare.

Bianca Drăgușanu este terorizată de trei bărbați care au amenințat-o că intră peste ea în casă

Vedeta a trăit șocul vieții ei când în toiul nopții a fost amenințată și înjurată de un bărbat la telefon. Apelurile nu s-a încheiat, ci au continut în repetate rânduri, până ce frumoasa blondă a fost nevoită să își sune avocatul și să meargă cu acesta la o secție de poliție pentru a depune plângere. Ea a povestit cum au decurs lucrurile, chiar după ce a ieșit din secția de poliție.

„Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mie se mai pare glumă”, a declarat Bianca Drăgușanu, la ieșirea din secția de Poliție, la Xtra Night Show.

Avocatul Biancăi Drăgușanu a precizat și el că este vorba despre trei persoane diferite care i-au dat telefoane de amenințare clientei sale, iar două dintre acestea au fost deja identificate de autorități.

„A fost o plângere dispusă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Au fost trei telefoane de la persoane diferite în ultimele 48 de ore, două dintre acestea au fost identificate de către organele judiciare”, a declarat și avocatul Biancăi Drăgușanu.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top