Connect with us
Bianca Drăgușanu face nuntă pentru a treia oară. Cătălin Botezatu: "Într-un final eu o iau pe ea"

Vedete

Bianca Drăgușanu face nuntă pentru a treia oară. Cătălin Botezatu: „Într-un final eu o iau pe ea”

Bianca Drăgușanu face nuntă pentru a treia oară. Blonda a declarat că este fericită și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. De o lună se află într-o vacanță permanentă. A făcut Revelionul în Dubai și imediat după a plecat în Maldive. Iubirea plutește în aer pentru Bianca Drăgușanu care a făcut marele anunț: se căsătorește pentru a treia oară.

Bianca Drăgușanu se mărită!

După un an care nu a fost ușor, soarele a răsărit pe strada Biancăi Drăgușanu care a declarat că este fericită și pregătită să se căsătorească. S-a zvonit că are o relație cu Gabi Bădălău și au apărut și poze cu ei într-un restaurant și apoi în aeroport, iar acum Bianca a făcut lumină.

Nu a vorbit cu subiect și predicat despre această poveste de iubire și nu a pomenit numele lui Gabi Bădălău, dar nici nu a infirmat, lăsând pe toată lumea să creadă că despre el este vorba.

Bianca Drăgușanu face nuntă pentru a treia oară. Cătălin Botezatu: "Într-un final eu o iau pe ea"

Bianca Drăgușanu face nuntă pentru a treia oară. Cătălin Botezatu: „Într-un final eu o iau pe ea”

Ea declarat într-o emisiune TV că este extrem de fericită, că se mărită,și că a treia oară va fi cu noroc.

„În momentul de față chiar cred ca trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit. Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”, a declarat Bianca la Teo Show.

Cătălin Botezatu, nașul de cununie al Biancăi Drăgușanu

În timp ce Bianca își mărturisea fericirea și împlinirea, în direct a intrat Cătălin Botezatu, cel cu care ea a avut o relație în urmă cu câțiva ani. Blonda l-a luat prin surprindere și i-a spus că îl vrea de naș, iar el a asigurat-o că îi va fi alături. Mai mult el a spus că în definitiv tot cu el va rămâne, pentru că ea este creația lui.

„Tu știi că tot timpul poți conta pe mine. Acum mult timp mi-ai zis: mă mărit, asta e, dar tot cu tine rămân. Noi vom sfârși împreună. Este creația mea. A demonstrat că poate așa că tot cu mine va rămâne. Ea știe că se poate baza pe mine. Într-un final eu o iau pe ea”, a spus Cătălin Botezatu.

Bianca Drăgușanu are acum o relație cu omul de afaceri Gabi Bădălău. Blonda are un copil din relația cu Victor Slav, și a mai fost căsătorită și cu Alex Bodi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top