Connect with us
Bianca Drăgușanu, ADEVĂRUL despre DESPĂRȚIREA de Victor Slav: „Răcirea a început din luna...”

Monden

Bianca Drăgușanu, ADEVĂRUL despre DESPĂRȚIREA de Victor Slav: „Răcirea a început din luna…”

Bianca Drăgușanu a venit miercuri la „Teo Show”, unde a vorbit despre despărțirea de tatăl copilului său, Victor Slav. La câteva zile după ce au anunțat că nu mai formează un cuplu, prezentatoarea TV a dezvăluit ce a condus la ruptura de bărbatul cu care are un copil.

„Această decizie a fost bine cântărită. El rămâne acel bărbat minunat de care eu m-am îndrăgostit, pe care l-am iubit mai mult decât orice. Rămâne tatăl soției, el ne iubește pe mine și pe Sofia foarte mult. Ceva a încetat. Nu s-a pus problema de înșelat. Discuțiile despre asumarea unei noi relații a existat. Chestia asta a fost de comun acord. Nu a venit de la mine că eu de azi nu te mai iubesc. Cu siguranță că eu voi rămâne una dintre femeile importante din viața lui, că are un copil cu mine. Ne-am dat seama că ceva nu mai merge.

Poate că nu mai au pasiuni comune, poate că ar deveni defectuoasă comunicarea. Poate că începi să simți că îți lipsește ceva. Poate simți că nu mai ești împlinit sau împlinită, nu mai ești adorată, admirată. E foarte ușor să judeci omul. Eu fac ceea ce spun. Mă aflu în stadiul unei liniști interioare, despre Victor pot să spun la fel. Am discutat și am analizat situația din toate unghiurile. Ne-am gândit la copilul nostru, nu mai bine să fim fericiți separați? ”, a dezvăluit vedeta.

Aceasta a mai spus și că lipsa timpului petrecut împreună a cântărit foarte mult la decizia de a se despărți.

„Ăsta este adevărul. Hai să îți dau un exemplu concret. Eu am filmat de luni până vineri, am patru contracte de imagine, plec dimineața la 10 și ajung la ora 7 – 8 acasă. El este deja în redacție. El vine la 3 acasă. După o săptămână, nu am știut ce să vorbim.

Nu vreau să dau vina pe timp. Eu fac din tot sufletul. Am fost contratimp și contrasens. Problema există de dinainte să fiu eu prezentatoare Tv.

Citește și: Diferenţa de vârstă dintre Bianca Drăguşanu şi noul iubit!

Cred că atunci când tu ca femeie nu te mai simți apreciată… Noi, femeile, suntem ca un burete de baie. Încep să depășesc momentul și cred că am reușit. Nimeni nu știe exact adevărul. Cu siguranță că vom fi amândoi bine, pentru că este singura soluție pentru copilul meu”, a mai spus Bianca.

Citește și: Prima fotografie oficială cu Bianca Drăgușanu și noul iubit: „Nu mă tem de nimic…”

Dacă lumea credea că problemele au intervenit de puțin timp, ei bine, încă din luna decembrie e intervenit o răcire în relația de cuplu.

„Răcirea a început din luna decembrie. De atunci am vorbit despre o posibilă separare. Fiecare zi privesc ca pe un nou început. Iată că au trecut șase luni și am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim. A fost spus, noi nu am avut curajul să spunem mai devreme. Șansa înseamnă să înțelegi omul de lângă tine. Să dai timp timpului. Nu am stat separați. Eu i-am zis că poate să locuiască acolo cât timp dorește. Și acum 30 de minute m-a sunat. Noi suntem foarte buni prieteni.

Pe 8 martie nu mi-a mai adus flori, că ziua mea fusese pe 6 martie. Nu a uitat, dar aș fi vrut să îmi aducă măcar o floare. Sau putea să îmi aducă un parfum. Sărbătorile le-am făcut mereu împreună. Avem un copil care o să ne unească toată viața. De sărbători, tatăl copilului trebuie să fie lângă copil. Dacă ar avea o iubită, să vină și cu ea. Nu știm ce ne rezervă viitorul, știu doar că viața mea e una minunată. Trebuie să rămân puternică și e singura variantă pe care mi-o pot permite.

Ce a spus mama Biancăi despre despărțire

În prima fază, mama era foarte panicată și știa. Apoi ne-a zis să facem ce simțim. Mama e omul pe care eu mă bazez în orice situație. Mama a plâns. Și eu. Dar nu este nimic anormal și nefiresc. Orice sfârșit e un nou început.

Sunt și liniștită și fericită”, a mai dezvăluit prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine”.

 

„Este un bărbat cu foarte multe calități. Suntem femei, avem nevoie de confirmări. S-ar putea crede că am fost la viața mea o femeie foarte curtată. Că am primit mii de flori. Sunt prea impunătoare. Sunt o femeie complexă.

Eu sunt un om foarte asumat și toată lumea a văzut asta. Ne-am întâlnit datorită unor prieteni comuni. El a îndrăznit să mă abordeze, tocmai datorită faptului că nu știa cine sunt. Vorbim de foarte puțin timp. Nu aș putea să spun ce se întâmplă acum.

1 Comment

1 Comment

  1. Bucur Felicia

    2018-06-20T19:56:13+03:00 at 19:56

    Nu pot începe cu: „Dragă Bianca!”, pentru că, pur şi simplu, nu pot afirma asta cu sinceritate! E treaba ta ce faci, dar cred că, dacă NU ţi s-ar mai acorda atenţie, ai fi „moartă”! Tu te hrăneşti din această industrie, eşti comercială, de „vânzare”, cum s-ar spune! Dar, „tragi tare” să strângi o avere frumuşică ce îţi poate asigura un confort pe termen lung! TU nu ai cum să-ţi câştigi existenţa altfel, decât „păcălind… Te-ai „tras la ţiplă”, arăţi de parcă eşti împăiată! Poţi mâna, bea, normal, cu buzele alea de peştoaică? Îţi merge, o vreme, vreme pe care o foloseşti la maximum! E dreptul tău, evident! Remarc că, din nefericire, multe tinere te iau drept „model” de reuşită în viaţă, când, după părerea mea, pe tine va scrie, în curând, că plasticul din tine e prea „uzat” pentru a mai putea fi reciclat în siguranţă! Da, Bianca, fă ce vrei cu viaţa ta, dar lasă-ne pe noi, cei obişnuiţi, în pace! Nu vreau să mai aud ştiri despre o nulitate ca tine!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top