Connect with us

Monden

Prima fotografie oficială cu Bianca Drăgușanu și noul iubit: „Nu mă tem de nimic…”

La scurt timp după ce s-a aflat că s-a despărțit de Victor Slav, Bianca Drăgușanu a fost suprinsă alături de noul iubit. Este vorba despre Tristan Tate, un tânăr care s-a stabilit în România de câțiva ani.

Chiar el a fost cel care a făcut publică relația cu prezentatoarea TV. Americanul milionar a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu celebra blondină, alături de un mesaj…plin de semnificații: „Lasă lumea să vorbească! Nu mă tem de nimic, mai ales de cuvinte!” a scris noul amorez al focoasei Bianca Drăgușanu.

Fotografia cu cei doi apare la puțin timp după ce paparazzii i-au surprins pe Bianca și pe Tristan sărutându-se într-un restaurant din zona Herăstrău.

În urmă cu două zile, Bianca și Victor au anunțat prin intermediul unui mesaj comun că se despart. De asemenea, cei doi prezentatori TV au anunțat că rămân prieteni de dragul fetiței lor, Sofia Natalia.

Citește și: Tristan Tate sau noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Cu ce se ocupă acesta

Tristan Tate este un obișnuit al cluburilor de lux din România. S-a apucat de kickboxing și a devenit campion, însă în urma unui accident de mașină, a renunțat la sportul de performanță. De trei ani s-a mutat în România. Mama sa este englezoaică, iar tatăl său care a decedat era american.

Citește și: Răzvan Botezatu face dezvăluiri incendiare despre Bianca Drăgușanu și Victor Slav!

„Dacă nu era kickboxing-ul nu aveam nimic, părinţii noştri nu au fost bogaţi. Când eram foarte săraci am învăţat care sunt prietenii adevăraţi. Atunci când eşti milionar, toţi vor să îţi fie prieteni. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar ceea ce am se datorează lui pe o parte, era un tip inteligent şi ne-a insuflat puţin din inteligenţa lui.

Tristan Tate, campion european la kickboxing

Când am venit în Bucureşti am încercat să ne facem prieteni, nu am reuşit şi ne-am luat mai mulţi câini. Am fost campion european, era pe culmile succesului, dar când mă antrenam pentru Campionatul European, un taximetrist din Braşov a făcut accident cu maşina în care mă aflam şi m-am accidentat la umăr. Nu mai pot lupta.

Eu şi fratele meu suntem o echipă, am făcut totul împreună de la afaceri la kickboxing, am împărţit ultima lingură de mâncare. Am făcut totul ca o echipă. Am suficienţi bani acum şi mă pot relaxa. Avem în total 5 maşini. Una dintre maşini a costat un sfert de milion de euro.” a declarat Tristan Tate la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

1 Comment

1 Comment

  1. Danny

    2018-06-20T10:40:38+03:00 at 10:40

    bianca este o vagaboanta de 2 lei o asemenea fufa nici apa nu i as da pt ce ia facut la victor sa maritat cu el ca sa l paraseasca doamne fereste de n ai mai avea zile din astea ca voi nici sa se nasca n ar trebui mai bine mergeau parintii biancai la film decat sa o conceapa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top